mynewspapers.net

Vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda

Vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda


Att vara en rödhårig innebär att du står ut från mängden. Om du frågar dig själv "vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda?" och vill spänningen i något annat utan att täcka upp den naturliga färgen, är här några förslag.

Koppar

Vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda


Så blanka och lockande som en helt ny penny, färgning ditt lås en djup koppar är bra om du har riktigt blek hud och bruna ögon. Färgen gör någon gyllene eller grönaktig prickar i dina ögon pop och orange nyans hjälper till att visuellt minska något rödaktig undertoner i din hy. Om du har gulaktig undertoner om, den gyllene hög - och låg ljusen kan betona att i stället för att maskera det.

Burgundy

Vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda


Om du vill ha ett mer exotiskt utseende, prova att färga håret rött djupt vinrött. Denna färg ser bra med nästan alla hy eller ögon färg, men det gör särskilt grön eller blå ögon gnistra. Bourgogne är ett säkert kort för dem som vill en drastisk förändring utan risk för brassiness.

BrownOm du vill ha en mer konservativ titt, kan färgning ditt lås en rödbrun vara en trevlig förändring. Din naturliga nyanser kommer att komma ut i högdagrar och låg-ljus utan att du behöver lägga till något extra på salongen. Om din hy har rödaktig undertoner om, du måste vara noga med att välja en färg som är mer gyllene vid sin bas att minimera undertoner.

Blondin

Vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda


Det sägs att blondiner har roligare, så uppenbart som är ett väldigt roligt färg att du kan färga håret om det är röda. En stark rödhårig som går blond kommer att hamna en strawberry blonde. Undertoner av nästan en rosa nyans kan lägga till en air av oskuld din övergripande utseendet. Strawberry blonde är en av de knepiga färgerna; en gyllene bas bör användas om du har rödaktig undertoner och en ask om du har gul. Men ash baser kan sluta slå rödaktigt hår till mer av diskmaskinen blond, så bör samråda med en professionell kolorist.

Svart

Vilken färg ska jag färga mitt hår om det är röda


För en funky look, lägga till svart i ditt lås. Chunky höjdpunkter och låg-ljus, parat med klarröda kommer att vända huvuden vart du än går. Om du vill dölja din naturliga färg helt, är en solid midnatt svart en av de enklaste färgerna att färga håret om det är röda. Om du redan har en djupt vinröda färg dock de olika aspekterna av färg på huvudet kan vara allt från naturligt till en nästan plommon lila i någon belysning.

RödEtt annat funky val är att göra dina naturliga nyans ljusare och mer levande. Färgerna varierar från en fet rosa rödaktig nyans till en Crayola orange och allt däremellan. Om du verkligen vill att stoltsera din röda hår, färga ditt hår rödare.