mynewspapers.net

Vilken färg färger match med rosa?

Vilken färg färger match med rosa?


Om du försöker att matcha din rosa väggar till dina möbler eller du försöker hitta en väggfärg för att matcha din rosa överkast eller en annan dekorativ kombination, en lätt väg till avgöra vad färger matchar rosa är att titta till naturen. Färger i naturen som innehåller rosa ofta arbetar som färgtema i andra inställningar.

Snäckskal

Snäckskal, ofta färgade brunt och grädde på utsidan och rosa på insidan, göra en perfekt inspiration för inredning. Grädde och brun är vanliga färger parkoppla med rosa. Mer grädde kastas in i mixen, den lättare och luftigare färgsättningen.

Blommor

Tropiska blommor ofta har ljust rosa eller fet ens magenta ihop med varma färger som mörk gul och ljus orange. Dessa varma färgkombinationer, med inslag av gul-grön (som representerar blommorna lämnar), kan göra ett allvarligt uttalande i ett rum. För övrigt gör dessa somriga färger också en härlig färgsättning till juli bröllop.

Skymning

Ljusrosa ihopkopplade med ömtåliga nyanser av grått och grå-lila uppmaning till emot underbara solnedgångar som luften kyler besegrar och syrsorna kvittra. Ljusare nyanser av grått bryta upp den rosa färgen, och grå-lila gör en attraktiv accent spridda omkring i rummet i stänk av färg, antingen i gardiner kuddar, eller något annat område av möbler eller rum.