mynewspapers.net

Vilken färg färger Match med Ek skåp för en Hall?

Vilken färg färger Match med Ek skåp för en Hall?


Alltför många villaägare har hus där korridorerna är forgettable utrymmen, bara ansluta ett rum med nästa. Korridorer behöver inte vara bara funktionella gångar i hemmet; snarare kan du förvandla dem till anmärkningsvärda utrymmen att gäster och boende både njuta av passerar genom. En bra början till att skapa ett sådant utrymme är via din paint färger. För en Hall med Ek skåp är särskilda paint val idealiska.

Varma och ljusa färger

Ek skåp i din Hall är en gåva. Ek är mer än bara en robust material. Det är en gyllene, välkomnande skuggan av trä. Accentuera detta genom att måla de omgivande väggarna i dina hallen ett ljus, gyllene nyans som tar fram de gyllene färgerna av trä. Till exempel komplement färger som smör, ljus grädde, ljus brons, höst orange, senap och blond naturligt ek skåp. Dessa ljusa färger är också lämpliga för mindre, smalare korridorer som de kommer att göra utrymmet verkar större.

Djärva färger

Några djärva färger som du väljer kommer enkelt kontrast med Ek skåp som ek har en naturligt neutral nyans. Således, med djärva färg färger du skapa en dynamisk färgskalor som kommer att göra korridoren en mer dynamisk miljö. Till exempel plocka färger som du inte skulle omedelbart väljer för en Hall, färger som varmt rosa, sapphire blå, ljus turkos, elektriska lila eller limegrön. Om du dekorera hallen i en dämpad, återhållen och elegant mode, dessa färger kommer inte ser hård eller granna.

Jordfärger

Eftersom ek kommer från ett träd, är måla en Hall som har ek skåp andra färger som förekommer i naturen ett passande drag. Till exempel ljus toner av brunt, liksom café au lait paint färger, eller ljusa nyanser av grönt, som mint grön och ljus nyanser av blått, som pastell blå komplettera ek skåp och ge din korridoren en jordnära naturlig känsla. Du kan också gå mörka för en mer dramatisk look med sådana naturliga färger; Markera exempelvis en choklad eller kaffe brun för korridoren eller en jägare eller vintergröna skugga eller en kunglig Blå eller azure. Den mörkare färg färger, men är bäst för korridorer som har massor av naturligt ljus kommer in.