mynewspapers.net

Vilken färg färger gå med grå?

Vilken färg färger gå med grå?


Grått är en underbar färg att använda i inredning, eftersom det erbjuder många andra färger som kan användas för att förbättra eller accent det. Om du försöker att samordna färger med grå i ditt hem, bli det grå bänkskivor, mattor eller väggar, då har du tur, eftersom det finns många alternativ som du kan prova. Upptäck några av de bättre färgerna parkoppla med grå, för att få ett rum som passar fint tillsammans och ser bra ut, för.

Cool BlueCool blues är bra att använda när samordning med grå d & efter; cor. En mjuk, dämpad blå med grå kan hjälpa ger rummet ett avkopplande utseende. Du kan prova målning väggar en ljus blå eller bara göra trim. Men är du väljer att använda det, en tonas ner blå ihopkopplad med någon nyans av grå en bra, sammanhållen färgsättning att prova.

Violet

Vilken färg färger gå med grå?


Violett är en annan populär färg du använder när du inreder med grå i din färgskalor. Med ljusare nyanser av grått, kan lila framkalla en avkopplande eller lugnande miljö. För en funkiga look, para ihop en fet violett med en djup nyans av grå. Du kan måla väggarna violett, eller ens göra en vågad lila accent vägg att matcha din grå d & efter; cor.

Svart

Vilken färg färger gå med grå?


För ett modernt utseende, par grå med svart. Detta kan vara ett intressant kontrasterande utseende för alla rum. Om du arbetar med en mörkare nyans av grå, hålla svarta accenter till ett minimum, bitar använda dem för trim och små d & efter; cor. Du kan också prova att göra svarta vertikala ränder på väggarna för att förlänga ett rum och komplettera din grå.

Vit

Vilken färg färger gå med grå?


Om du vill ha en ren och skarp känsla för din d & efter; cor, försök hopkopplingen grå med vit. Vit och grå kan användas för en mjuk look som också är fräsch och ren. Du kan göra vita väggar med grå klädsel eller tvärtom för en mer intensiv modern look. Måla små grå ränder går ner vita väggar för en trevlig accent som ska lägga några textur till väggarna.

Grön

Vilken färg färger gå med grå?


Green är en annan färg för att prova med grå som kan bidra till att ge rummet en naturlig överklagande eller en eklektisk utseende. En jorden tonen green väcker känslan av naturen, är väldigt neutrala och dämpad, och ser bra med naturliga texturer och tyger. För en djärv look, prova en limegrön som dyker i motsats till din grå d & efter; cor.

Hot Pink

Vilken färg färger gå med grå?


Hot pink är en färg som du kan koppla ihop med grå, som lägger till lite feminin stil att gå med din grå färgsättning. Detta fungerar bra för en ung flicka & rsquo; s rummet, eller kan se bra ut i en kvinna & rsquo; s lägenhet. Prova att göra varm rosa accenter, som trim, eller vara djärv och måla väggar eller en accent vägg med chockrosa. Mot en grå färg, kommer chockrosa verkligen fånga ögat och få lite ljusstyrka till alla rum.

Gul

Vilken färg färger gå med grå?


Gul är en annan titt att prova med grå. Gul och grå är en relativt ny färgsättning som kan ge ditt rum en hip och modern look. Försök att undvika en gul som är för ljust; sticka med smörblommor och varma, inbjudande gula. Om din gul kan dubbla som en highlighter, undvika det och stick med en mer tonad ner gult som kommer mesh bra med grå.