mynewspapers.net

Vilken färg färg går bäst med Rusty skiffer plattor?

Vilken färg färg går bäst med Rusty skiffer plattor?


Rostig skiffer plattor är vanligtvis en kombination av flera färger--grått, kopparfärgad mörkbrun, ljus brun och ibland inslag av grönt, blått eller svart. Det finns inte en enda färg som ser ut precis rätt mot denna typ av kakel. När du väljer vilken färg färg till par med rostiga skiffer, överväga andra färger används runt i rummet, ser du förutom färgerna inom kakel.

Koppar

De skiffer plattorna kommer mycket sannolikt har en dominans av djup, orange-koppar färger. En matchande färg färg av samma värde (mörker) som kritiserar kakel kommer att smälta den skiffer plattan med färg, att skapa ett fungerande partnerskap mellan färg och kakel. Färgen på färgen behöver inte exakt matcha färgerna på koppar du ser i kakel, vilket kommer att vara variabel ändå. Kom ihåg att denna fräcka nyans är en varm färg, och kommer att skapa en känsla av energi i rummet. Koppar kan kopplas med accenter av djup turkos och varm rödaktig-browns används sparsamt runt i rummet.

Rökig Beige

Medan koppar skapar en varm och mysig känsla i ett rum, detta lättare neutral, av halva grå och halva bruna, kommer mer enkelt matcha möblerna och andra färger i rummet, medan du skapar en allmän känsla av lugn. Rökig beige är en ljusare färg som kommer att avta i bakgrunden, medan du fortfarande spelar på styrkan av rostiga kakel. Rökig beige par väl med grädde som används som en trim och accent runt i rummet.

Stenen grå

Medellång sten grå är inte den mest spännande eller ursprungliga val, men det kommer att matcha bra med skiffer, så länge det finns toner av grått förhärskande bland Rost färg. Om grå i din skiffer har en blåaktig rösterna, leta efter en grå med övertoner av blått. Om grå i din skiffer har en grönaktig ton, leta efter en grå med toner av grönt. Stone grey kan kopplas ihop med andra, ljusare grått och nyanser av grå-blå eller grå-grön.

Djupt grå Brown

Denna färg kan vara mer brunt än grå eller grå än brun. Det är inte typ av färg som du kan måla på någon vägg i alla rum och förvänta sig goda resultat--det är mycket mörka och tunga. Ändå är denna sofistikerade färg kan användas i trim eller accenter, eller som en accent vägg. Denna färg är lämplig att använda i ett rum som inkluderar mörkt grått och brunt tillsammans med krämer och ljus grå.