mynewspapers.net

Vilken brun hem hårfärgningsmedel varar längst?Om du funderar på att färga håret en nyans av brunt, finns det några saker du behöver tänka på. Vissa typer av brun hårfärgningsmedel kan blekna snabbare än andra, vilket kan leda till överdriven underhåll och touch-ups. I följande artikel, kommer att jag diskutera vilka at-home brunt hår färgämnen varar längst.

Nyanser

Först och främst att välja rätt nyans är nyckel om du vill att din hårfärg att hålla längre. Rödaktig färg färgämne bleknar mycket snabbt, på grund av att de röda pigmenten som används i dessa färgämnen har svårt att hålla fast vid nagelbanden. Nyanser som rödbrunt, rödbrun och några gyllene bruna kan blekna mycket snabbare än aska eller neutrala brunt. För att göra ett rödbrunt hår färg sista längre, prova att schamponeras ditt hår mindre eller köpa ett schampo och balsam speciellt framtagen för rödhåriga. Dessa produkter har en liten mängd pigment i dem som kan hålla rödbrunt eller rödbrunt hårfärg färsk. Om du vill att din hårfärg, undvika färgämnen med rödaktig toner och sticka med aska eller neutrala brunt.

Typer

Det finns tre typer av hårfärgningsmedel; semi - och demi-permanent och permanent. Semi-permanenta hair färg är oftast den billigaste typen av hårfärgningsmedel, färg endast varar i cirka tre veckor. Denna typ av färg är mycket säkrare än permanent färgämne och skapar mindre skada på dina lås. Semi-permanent färgämnen är faktiskt för att tona ut till din naturliga hårfärg över tiden. Detta innebär mindre underhåll och ingen otäck utseende rötter. Om du vill ha långvarig är hårfärg, semi-permanent inte vägen att gå. Demi-permanent hårfärgningsmedel är också tillfälliga, men de håller mycket längre, omkring sex veckor eller 20-28 schampo. Demi-permanent färg är också skonsammare färgämne, som innehåller ingen ammoniak och lilla peroxid. Den sista typen av hårfärg är permanent, som är den överlägset längsta varaktig hårfärgningsmedel. Även om permanent färgämnen med röda toner kommer att blekna med tiden, kommer permanent färgämnen vanligtvis senaste veckorna. Även om mer skadligt för håret, permanent färgämnen endast kräva program med månadsvis roten touch ups istället för konsekvent tillämpning som semi - eller demi-permanent färgämnen. Permanent hårfärg måste tillämpas över hela huvudet varje par månader eller så för att fräscha upp färgen.

Varumärken

Spendera en massa pengar betyder inte nödvändigtvis att din färg håller längre. Enligt min erfarenhet, har jag funnit att mitten prissatta hår dye märken som Garnier Fructisse och Nice & Easy har en lång färg liv. Nice & Easy har också en rot rör upp produkt som kommer att hålla dina rötter färska mellan färgämnen. Växtbaserade essenser hårfärg är också en stor mitten prissatta hårfärg som innehåller fuktgivande och luktar bra.