mynewspapers.net

Vilka vitaminer för att vidta för att öka muskler

Vilka vitaminer för att vidta för att öka muskler


Vitaminer är nödvändiga för att upprätthålla en sund kropp och brister i vissa vitaminer kan orsaka problem. Att få muskelmassa kräver dedikerad styrketräning, bantning och vitaminer. Ta vitaminer kompletterar eventuella brister i kroppen. Vissa vitaminer behövs för tillväxt och muskel underhåll samt att hjälpa till med ämnesomsättningen.

D-vitamin

D-vitamin är avgörande för att bygga starka muskler eftersom det hjälper till att öka kalcium och fosfor i kroppen. D-vitamin är oftast kommit från exponering för solljus, men det kan bli bristfällig med bristen på utomhusaktiviteter och under vintersäsongen. D-vitamin behövs för att kalcium och fosfor kan arbeta på sin maximala potential. Om kroppen får tillräckligt D-vitamin, kalcium och fosfor kan arbete för att producera muskelsammandragningar, enligt få stora. Dessa muskler kontraktet under träning och detta är orsaken till definierade och större muskler.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 får också tas till hjälp för att växa muskler. B-12 hjälper till metabolt kolhydrater, enligt få stora. Det kan också hittas i magert protein kött och spannmål.

C-vitamin

C-vitamin kan också bidra med tillväxt av muskler. C-vitamin fungerar som en antioxidant, skyddar musklerna från skador och även hjälpa till med muskeltillväxt och återhämtning från skador eller stam. Vikt utbildning för att få större muskler kan orsaka en belastning på muskler och ligament. C-vitamin hjälper producera kollagen, som är den viktigaste komponenten i bindväven som håller ihop ben och muskler. C-vitamin kan också bidra med kunskaper av järn, som är nödvändig för syre transport. Om syre transport inte fungerar korrekt, musklerna får inte tillräckligt syre och deras prestanda kommer att minska.