mynewspapers.net

Vilka vätskor kan göra en växt växa snabbare?

Vilka vätskor kan göra en växt växa snabbare?


Vattenväxter som berövade växa långsammare. Bladen är små och smala stjälkar. Växten ser nästan ut som det hängande. Att ge mängden vatten en växt behöver, resulterar inte för mycket och inte för lite, i en frisk planta som växer snabbt. Flera andra vätskor ge växterna ett lyft vilket resulterar i frodiga friska gröna blad och massor av blommor och frukter. Dessa vätskor innehåller kväve, kalium, fosfor och andra näringsämnen som växterna behöver för att växa.

Flytande gödselmedel

Jordarna innehåller många av de näringsämnen som behövs för anläggningar för hälsosam tillväxt. Att lägga till ytterligare näringsämnen genom att tillämpa ett flytande gödselmedel snabbar upp tillväxten eftersom alla nödvändiga näringsämnen tillgängliga. Flytande gödselmedel komma i form av pulver och granulat som blandas med vatten eller klar att använda vätskor.

Gödsel te

Illaluktande, men effektiva, gödsel te är gödsel blandas med vatten och låt för att mogna. Välruttnad styra gödsel eller fågel gödsel från fjäderfä fungerar bra. Välruttnad medel man ställt i 60 dagar innan du använder enligt USA trädgårdsmästare hemsida. Gödsel från köttätande djur, och som inkluderar personer, bör inte användas på grund av risken för sjukdom. Blanda en gallon av gödsel med 4 gallon vatten. Rör om väl och Låt sitta i en vecka. Häll runt anläggningen men inte på bladen. Du kanske vill Sila den innan du använder.

Kolsyrat vatten

Det finns vissa belägg att kolsyrat vatten hjälper växter växa eftersom bubblorna är koldioxid, ett ämne växter behov. Vissa sodavatten eller seltzer också innehåller salt, vilket inte är bra för växter, så kontrollera etiketterna.

Fisk Emulsion

Späd ut kommersiellt beredd fisk emulsionen per etikett instruktionerna och vattenväxter. Fisk emulsion är rikt på kväve och andra näringsämnen. Lukten går bort i en dag eller två men är ganska märkbar direkt efter applicering.

Grön växt te

Inte grönt te du brygger och dryck men en vätska gjord av alfalfa och andra växter. Kanin mat är komprimerade alfalfa. Slänga i en handfull alfalfa pellets i en gallon vatten, låt det branta och sedan använda vätskan för att vattna blommorna. Brant persilja, vallört, Nässla, maskros blad i vatten i några dagar och använda den för att vattenväxter.