mynewspapers.net

Vilka vätskor hjälp gräs växa snabbare?

Vilka vätskor hjälp gräs växa snabbare?


Flytande gödselmedel leverera näringsämnen till en gräsmatta blad och rotar systemet snabbare än granule gödselmedel och med mer omedelbara resultat. Att hitta rätt vätskan att befrukta din gräsmatta med beror på markens näringsinnehåll och hur mycket tid och möda du vill sätta i att upprätthålla gräset.

Flytande kompost gödselmedel

Enligt GardenGuides.com, är flytande kompost gödselmedel skapad av kokande näringsrikt kompost i vatten mycket samma sätt te görs. Resultatet är en vätska med all den växande makten som skrymmande komposten som du kan spridas över gräsmattan. Med mer näringsämnen tillgängliga, kommer att gräset utveckla ett starkare rotsystem och växa snabbare. Processen att skapa "kompost te" tar ungefär fyra dagar och innebär spännare och luftning lösningen så att den hinner in korrekt. Att lägga till lösningen i din gräs för tidigt kan skada växterna.

Flytande gödsel gödselmedel

Flytande gödsel gödselmedel levererar näringsämnen omedelbart till gräsmattor blad och rotsystem, enligt växt-Care.com. Gödsel gödselmedel finns i koncentrerad form som är urvattnade för tillämpning gräsmatta. Organiska flytande gödselmedel som gödsel frigöra näringsämnen över vilket möjliggör en fylligare letar gräsmatta och kräver inte upprepade ansökningar som andra flytande gödselmedel. Flytande gödsel har en nackdel---lukten. Detta kan orsaka problem om du har en stor gård och dina grannar bor i närheten av.

Syntetiska flytande gödselmedel

Syntetiska flytande gödselmedel tillverkas med specifika kemiska koncentrationer av näringsämnen. Dessa gödselmedel kan skräddarsys för olika växande behov, att utnyttja marken eller ge näring som kan saknas. De växande resultat med dessa gödselmedel är omedelbar men inte långvariga. Du kommer att behöva ansöka på nytt syntetiskt flytande gödselmedel för att upprätthålla växande styrka. Underlåtenhet att ansöka på nytt gräsmatta gödningsmedel kan resultera i gräs tidigt vissnande.