mynewspapers.net

Vilka typer av spannmål bo krispigt längst?

Vilka typer av spannmål bo krispigt längst?


Kall frukostflingor kommer i många varianter. Från söta till friska är spannmål tillgängliga för nästan alla tänkbara smaker. Många människor gillar deras kall spannmテ・l krispigt, och strävar efter att hitta en spannmål som kommer bo krispigt i mjölk. Vissa typer av spannmål, som de som har stora bitar eller använda särskilda beläggningar, bo krispigt i mjölk för längre tid.

Granola

Inte bara för naturlig mat äter längre, har granola mainstream överklagande som spannmål och toppning för livsmedel som frukt och yoghurt. Granola är gjorda av havre, nötter, socker, honung, torkad frukt och kryddor, blandade med varandra och utspridda över en ugn band eller torktumlare. Blandningen, bakade för att uppnå en ljusbrun färg och en fuktkvot på cirka 3 procent, delas sedan i stora bitar. Granola är inneboende krispigt; låg fukthalt, stora bitar och kristalliserad socker beläggning tar mjölk längre tid att penetrera spannmål bitar.

Socker belagda puffar

Pustade flingor med ingen beläggning tenderar att bli blöt snabbt. Beläggningar läggs till många av dessa sädesslag sockra dem och fungerar som hinder att hålla mjölk. Sugar beläggningar kombinera en socker formel med en avräkningsmetod som resulterar i ett lager av sockerkristaller, sötning spannmål samtidigt förlänga sin skärpa. Andra ingredienser, såsom dextrin eller maltodextriner--enkla kolhydrater används som livsmedelstillsatser – kan sprayas på ytan av spannmål och ger en skarp barriär utan att lägga till sötma. Inulin, en subtilt söt, växtbaserade tillsats, hjälper också utöka skål liv genom att bilda en film på porerna i stråsäd bitar, lackering dem och skydda dem från fukt.

Spannmål med krispigt tillägg

Lägga till nötter eller andra krispigt inneslutningar är ett annat sätt spannmål tillverkare hålla spannmål krispigt längre. Av alla nötter tillgängliga lägg mandlar, särskilt de större skivorna, de flesta kritan till någon viss spannmål. Eftersom de är benägna att få runka snabbare, införliva flinga spannmål ofta tillägg såsom granola kluster. Sedan kluster innehåller samma ingredienser som vanlig müsli, tillsätt de behövs crunch och textur som flinga spannmål oftast saknar. Övrig spannmål använda marshmallow bitar, som lägga kritan som sötma. Kritan med mindre sötma används en spannmål integration med ett krispigt skal och en mjuk centrum, som kan utvecklas som en multi kornat, frukt eller nötter integration.