mynewspapers.net

Vilka typer av Salt döda ogräs?

Vilka typer av Salt döda ogräs?


Kommersiella herbicider är inte farlig bara för ogräs. Enligt den University of Northern Iowa Center för energi & utbildning i miljöfrågor, de också äventyrar hälsa dina familjemedlemmar, särskilt gravida kvinnor, småbarn, och personer med försvagat immunsystem. Ditt hem innehåller redan salter som döda ogräs utan allvarliga biverkningar.

Som salter arbeta

Natriumklorid och kalciumklorid kan tyckas vara okända namn, men du kan ha båda dessa kemikalier i ditt hushåll. Bordssalt är det gemensamma namnet för natriumklorid och kalciumklorid är en annan typ av salt. Båda är effektiva avisning salter, men din gräsmatta kan visas blek och torr längs trottoaren och uppfart när du har installerat dem, eftersom båda döda vegetationen.

Hur Salt dödar ogräs

Salt dödar gräs och ogräs på samma sätt: det berövar dem av fukt, vilket får dem att bli torr och lätt bränd. Av dessa skäl dödar med salt för att döda ogräs också gräset kring ogräset.

Använda Salt effektivt

För att döda ogräs, täck dem med koksalt eller avisning salt. Om närliggande växter kan komma i kontakt med salt på grund av vind och regn, undvika det så mycket som möjligt genom att hälla salt från kort avstånd ovanför ogräset inte från högt över dem. Tecken som saltet fungerar inkluderar torkning ogräs och en blek skorpa på jorden runt ogräset.

Alternativ

Undvika risken för döda omgivande växter med tidningen i stället för salt för att döda ogräs. Låg överlappande bitar av tidningen på ogräset 10 ark hög, men undvika som omfattar växter du vill behålla. Stapla 4 inches av våt flis ovanpå tidningen att hålla den på plats och vänta ca 3 veckor för ogräset att dö. Denna metod fungerar genom att beröva ogräset i luft och solljus.

Att ta bort oönskade Salt

När du häller salt på marken, kommer att det fortsätta att ha en negativ effekt på närliggande växter. Om du hällt salt av misstag, eller vill ångra en målmedveten salt behandling använder en slang för att översvämma området med vatten en gång om dagen i tre dagar.