mynewspapers.net

Vilka typer av frisyrer arbete om jag vill klippa mitt hår & låta grå växa ut?Människor gå grå i olika åldrar. För vissa sker det i tjugoårsåldern och andra i fyrtioårsåldern. Det kommer en tidpunkt när du kanske vill sluta färga över grå hår eller bara växa ut grå hår. När överväga vilka typer av frisyrer kommer att fungera om du vill klippa håret och låt den grå växa ut, fundera på vad är smickrande för ditt ansikte. Tänk på att ju kortare att du klippa håret, ju snabbare det grå håret kommer att växa ut.

Mitten av halsen

Överväga att beskära håret bara middle eller längst ned i halsen. Detta är en däremellan frisyr som håller håret tillräckligt länge för att helt enkelt stil och dra upp i en hästsvans, men kommer att minska kontrasten i färger. Lång lager och sida-svepte fringe kommer lägga rörelse till denna medellång längd frisyr. Använd en locktång eller platt järn till stil.

Långa Pixie

En pixie do är perfekt för att låta den grå växa ut. Som du är att skära av de flesta av de icke-grå hår, kommer det övergång på ett kick. I pixie stil är håret kort på sidorna och ryggen, ungefär två inches i längd. För mogna kvinnor med grått hår, hålla upp i håret två till tre inches längre. Det mjukar upp titt runt ansiktet. Bära håret ovanpå vågiga och låt det låg på sidan.

Hackig Bob

En hackig bob är både ungdomlig och ålder lämpligt. Längden bör gå bara om till hakan och vinkla något på baksidan. Hackig bob är en perfekt frisyr för att klippa håret och växer ut. Lager i hela håret, samt hackigt Frans i fronten, gör det enkelt att stil och tar fokus från olika färg toner i håret.

Axelhöjd

Axel-längd frisyrer fungerar om du vill klippa håret och låt den grå växa ut. Det är ett perfekt utseende om du är pistol blyg om kommer för kort. Eftersom det är lite längre, tar växer grå ut mer tid än om det var i en pixie skära. Axel-längd, skiktad hår är dock extremt mångsidig. Du kan bära den i en updo eller hästsvans.