mynewspapers.net

Vilka skor ska män ha med jeans?

Vilka skor ska män ha med jeans?


Jeans är en stapelvara i de flesta mäns garderober. Modedesigner Jade McWilliams stater, "kom ihåg: jeans är så allmän att de är nästan osynlig; Det är skorna som räknas! Matcha dem till tillfälle och din personliga stil."

På jobbet

Om du får bära jeans att arbeta, är det inte en licens att få slarvig. Kontrollera vilka skor du bär är rena, fria hål och inte luktar din gym locker.

Retro Chic

Para ihop dina jeans med en återgång stil som klassiskt high-top skate skor för en trevlig--ännu casual--titta för ett datum.

Punk stilSlitna jeans med ett par bekämpa stövlar eller svart high-top Converse Chucks låter världen vet att du är en kille med en hjärna och en bit av en attityd. Chuckar är den klassiska sko val för punkrock aficionados.

Emo stil

Par canvas höga toppar med Super skinny jeans, och du har hittat Super trendiga emo utseende populärt bland unga män.

Nästan barfota

Ett par av läder eller canvas flip-flops med dina jeans skapa en avslappnad, bekväm look. Se till att dina jeans hit upp i foten och täcker det mesta av din häl; hoppa över den billiga gummi sandaler.

Klä upp dem

Penny dagdrivare med jeans och en skjorta oxford är den perfekta looken för när du ska klä upp lite samtidigt som din cool.