mynewspapers.net

Vilka poster håller kyrkogårdar?

Vilka poster håller kyrkogårdar?


Kyrkogården, nedgrävning bokföringen eller, regleras av staten eller lokala myndigheter--när de är reglerade alls, vilket inte alltid är fallet. Några små kyrkogårdar har inte poster som är associerade med dem, särskilt privat, familj kyrkogårdar som fortfarande finns--om än oanvända--tillsammans med gamla hus eller i små byar på landsbygden. Jordfästningen poster, när de finns, hålls vanligtvis av kyrkan som kyrkogården hör hemma.

Gemenskapen eller kyrkan kyrkogårdar

Gemenskapen eller kyrkan kyrkogårdar är de som är kopplade till en viss stad, borough eller kyrkan. Typer av poster som dessa institutioner varierar beroende på ålder på kyrkogården och de förordningar som styr förvaltningen. Många poster avser kyrkogården tomter; Dessa inkluderar allmänt platsen för handlingen, dess ägare, inköpsdatum och namn på familjemedlemmar begravd i handlingen. Död registret kommer att innehålla namnen på personer grav finns på kyrkogården, både tomter och enskilda gravar, tillsammans med deras datum för födelse och död. Vissa register även den avlidnes dödsorsak, om den är känd, och namnet på den enskildes överlevande släktingar.

Veteranernas kyrkogårdar

En veteran av amerikanska militärtjänst som inte urladdades ovärdigt har rätt att nedgrävning på en av de 131 veteran kyrkogårdarna ligger i Förenta staterna. Poster för den veteran kyrkogårdar, som kan sökas på den nationella gravplats Locator, innehåller också information från ett brett spektrum av andra källor, inklusive statliga veteraner kyrkogårdar, privat kyrkogårdar och andra militära begravningsplatser. Poster på Arlington National Cemetery i Virginia, innehåller exempelvis födelsedatum veteran's (om känt), döden, gren av militären och rang. Veteranen såg bekämpa tull, kan posterna vara denna information, liksom.

Judiska kyrkogårdar

Judiska religiösa lagen innehåller mycket specifika instruktioner för hantering av jordiska resterna av en judisk person. Förutom den tid begravning av avlidnes, är det också strängt förbjudet att flytta en kropp när begravning har inträffat. Förbehållet om störande gravar ledde till judar försöka fastställa kyrkogårdar runt om i Europa. Eftersom det var svårt för judar att köpa mark, hade några familjer att resa många mil för att begrava sina döda i en kyrkogård helgade åt sin tro. Denna djupt vördnadsfullt behandling av döda gör det dock lättare att hitta judisk begravning poster. En judisk kyrkogård poster vanligtvis innehåller ett register över tomten ägarna samt ett register över personer begravda i kyrkogården. En enskild post i jordfästningen posten skulle omfatta hans datum för födelse och död och, eventuellt, namnet på hans hustru, deras bröllop information och namnen på barn som de kan ha haft. Död registret kan också ange namnet på den person som betalade för en enskild persons begravning.

Privata kyrkogårdar

Familjer som etablerade privat begravning tomter på sin egen mark oftast registrerade död i familjen Bibeln i stället för i ett separat grav register. Familjen Bibeln, i själva verket ofta serveras som en informationscentral för alla slags uppgifter om historien om människor Förenade genom blod och efternamn. Födelser, förbindelser och dödar var gemensamma poster, men familjen Bibeln kan också dokumentera utbrott av sjukdomar som smittkoppor eller influensa, resor äventyrliga familjemedlemmar som hade gått bort till college, militärtjänst eller till ett liv till sjöss.

Tröst för de glömda

Ibland är den information som inte visas i kyrkogården poster lika avslöjande som den som syns. I många kyrkor, till exempel barn som dog strax efter förlossningen registreras endast som "Infant d." med ett datum--ofta, är bara ett år, saknar den månad och dag. Det är ganska allmänt känt att många kyrkor inte kommer att begrava självmord i helig mark, är det mindre känt att vissa ministrar vägrar att registrera namnen på självmord i kyrkans död register. Om ett namn har spelats in, utelämnades oftast vanligaste dödsorsaken. Anonyma gravar var inte reserverat för självmord, emellertid. Enligt Washington County Arkansas Genealogical Society, omärkta gravar, även kallad fattighjons gravar, höll dem som dog i fattigdom, ogifta mödrar, föräldralösa barn och psykiskt sjuka. En individ kan vara förvisad till en fattiglapp grav bara för att ha stulit en limpa bröd. Även om den lyckliga sådana--de som dog under perioder då ekonomin var bra--var ibland memorialised med graven markörer och intrade in i jordfästningen registren, mer ofta än inte, en fattiglapp 's grav innebar evig anonymitet. [REFERENS 6]