mynewspapers.net

Vilka objekt kan göras från plast vattenflaskor?

Vilka objekt kan göras från plast vattenflaskor?


Det finns många olika objekt som kan göras från plast vattenflaskor, allt från enkla vardagliga objekt, inklusive pennor och väskor, till unika objekt, till exempel båtar och kostymer pansar. Vissa människor har hittat användningsområden för modifierade plast vattenflaskor i hemmet, som växten vattnas enheter och fågelholkar. Massor av fantasi har gått in i utvecklingen av föremål tillverkade av plast vattenflaskor, och människor komma ständigt med nya idéer för artiklar som kan göras från plast vattenflaskor.

Kläder

Plastflaska har använts för att göra kläder ganska länge, och det mest välkända objektet är förmodligen polar fleece material används i mössor, tröjor, jackor och många andra objekt. I ett försök att främja en mer miljövänlig offentlig image, utvecklat ett antal surfing företag boardshorts gjorda av plastflaskor. Innovativa modedesignern Alexander Julian utvecklat en gradering klänning, ett plagg som ofta bärs en gång och kasseras, som är helt gjord av återvunna plastflaskor.

Vardagsföremål

Pilot Corporation, en penna tillverkare från Japan, har nyligen släppt vara gröna linjen av pennor. Flaskan till penna (B2p) använder material som består av 89% återvunnet plastflaskor. Ett annat företag använda plastflaskor för att tillverka sina produkter är ChicoBag, som har ett utbud av påsar helt från återvunna plastflaskor. Andra vanliga objekt som är gjorda av plastflaskor är fyllmedel i sovsäckar och vissa typer av mattor.

Unika objekt

Vissa människor har använt plastflaskor för att göra saker som är helt unik. "Plastiki" är en båt som byggdes med 12 500 plastflaskor. David de Rothschild finansierat byggandet av båten och avslutat en fyra månaders resa från San Francisco till Sydney i juli 2010 med hjälp av plastflaska båten. Det är nu i Sydneys Maritime Museum. En brittisk man, Richard Sowas, kom upp med en unik idé för att använda plastflaskor i 1998. Spiral ön var en faktiska ö som har skapats genom att använda plast flaskor omgiven av nät för att hålla det flytande. Tyvärr en orkan förstörde Spiral Island 2005, men Spiral ön II avslutades tre år senare med hjälp av 100.000 plastflaskor. En annan unik men opraktiskt punkt gjord av plastflaskor är en kostym pansar utformade tillverkas av Kosuke Tsmura.

Improviserade objekt

Människor från hela världen kommer med nya sätt att använda kasserade plast vattenflaskor varje dag. Vissa objekt är praktiska, några fritids och andra kosmetiska. Fågelvänner kan göra en fågelbordet från en tom plastflaska genom att helt enkelt piercing hål i sidan av flaskan nära basen, fylla med mat genom toppen och hängande flaskan från ett träd. Trädgårdsmästare använda ofta plastflaskor göra improviserade växten vattnas enheter utanför hemmet. Detta görs genom att skära av botten av flaskan, ta bort flaskan locket och skjuta flaskan i marken eller anläggningen potten upp och ner. När fyllt med vatten, absorberar jorden gradvis vattnet.