mynewspapers.net

Vilka material glöd Under ett svart ljus?

Vilka material glöd Under ett svart ljus?


Arbeta med en svart ljus eller ultraviolett ljus, kan hjälpa dig skapa en kuslig glöd för naturvetenskapliga projekt, Halloween dekorationer eller en retro-stil gillestugan. Det är viktigt att veta vilka material är självlysande under ett svart ljus, emellertid, så att du får bästa effekt. Det finns ett antal färger tillgängliga som ger dig denna önskad effekt.

Fosfor som innehåller material

En fosfor-baserad färg kan användas för att måla ett rum eller trim, och kommer att kasta den lämpliga skenet när en svart ljus slås på. Fosfor färg används ofta som en glöd-in-the-dark färg som även lyser när det utsätts för ljus och lampor är avstängda. Effekten förstärks av en svart ljus och glöd lila, grönt eller orange, baserad på färgen på fosfor målar du väljer att använda.

Fluorescerande material

Fluorescerande material Visa fint när upplyst av en svart ljus. Objekt som är fluorescerande lyser endast när under en svart ljus, och kommer bara ser ut som en ljus färg svart ljuset är avstängd. Fluorescerande färg hittar du i färger som orange, grönt och varmt rosa på hobbybutiker, konst butiker eller byggnad leverans butiker. Fluorescerande färg kan användas på väggar eller på mindre objekt skapa svart ljus accenter.

Svart ljus färg

Svart ljus färg är en produkt gjord speciellt för att glöda under en svart glödlampa, och är ett effektivt sätt att skapa den glöd som du söker efter. Svart ljus färg är traditionellt transparent och syns inte när vanliga ljus träffar den, skapa en plötsliga uppkomsten av färg när en svart ljus aktiveras. Som sådan, kallas det ibland osynliga svart ljus färg. Du kan använda denna typ av färg för väggar, trim eller små objekt, och du kan vanligtvis hitta det på konst eller hantverk leverans butiker.