mynewspapers.net

Vilka material bästa isolera ett is science projekt?

Vilka material bästa isolera ett is science projekt?


En vetenskap projekt av is är en tillfällig och delikat skapelse, föremål snabbt smältande. Om det är en enkel isbit eller en utstuderad skulptur, måste du veta hur till hålla den intakt under hela projektet. Medan en frys fungerar bäst, det kan vara svårt att få plats i bilen, eller inte får inneha ett klassrum till ett värde av projekt. Några vanliga material kan hjälpa bevara integriteten i projektet is science.

Kylare

Även om det kan verka självklart, är en kylare ett bra verktyg för ett enda projekt. Om projekten är små, kan du även kunna passa några i kylaren, beroende på projektets storlek och kylaren du väljer. Frigolit och nylon-typ kylare är tillräckliga för att korta löptider. Plast kylare är mest effektiva för att hålla isen över längre perioder.

Isolering

Köp en rulle av folie isolering på järnaffär. Även tänkt för isolering av hus, gör denna folie material med en bubbelplast fylla ett bra jobb att skydda isen. Beroende på projektets storlek och form, kan du klippa och göra väskor ur isoleringen eller wrap isolering runt projektet. Du kan också klippa bitar till linje din kylare för extra skydd.

Packning

Oavsett din metod för frysning projektet science, är omger den med kallt det bästa sättet att hålla den från smältande. Du kan använda vanliga isbitar förpackade i plast blixtlåspåsar eller flaskor av fruset vatten eller juice. Isblock tar längre tid att smälta än kuber. Torris är också tillgängliga, men kräver tillsyn av en vuxen medan hantering. Förpackningsmaterial som frigolit eller ens ballongerna uppblåsta något och placeras tätt mellan projektet och sidorna av behållaren erbjuda mycket isolering.

Särskilda överväganden

Beakta väder när du väljer din ice bevarande metod. Varmt klimat och soliga varma dagar kräver mer förberedelse och kyla än en snöig eller blåsig vinterdag. Sänka värmen eller veva AC i ditt hem, kan klassrummet eller bil göra en skillnad i livslängd is science projekt.