mynewspapers.net

Vilka livsmedel ska jag äta för att gå ner i vikt?

Vilka livsmedel ska jag äta för att gå ner i vikt?


Oavsett om ditt mål är att bekämpa fetma eller bara släppa lite extra vikt, är vad du äter lika viktigt som hur mycket du äter. Framgångsrika dieters vet att det finns mer att bantning än att bara äta mindre. Ditt val av mat spela lika mycket av en roll i din framgång som mängden kalorier du äter. När du väljer rätt mat, kommer du gå ner i vikt snabbare, känna full längre och uppleva minimal cravings.

Grönsaker

Serveras som en sida, eller ensam i en sallad eller stek, fyller grönsaker upp dig utan laddar du med oönskade kalorier. Grönsaker, särskilt färska sådana, är rik på vitaminer och mineraler. Grönsaker är också full av fiber, som håller ditt matsmältningssystem friska och minimerar uppblåsthet.

Kycklingbröst

Packad med protein och lite fett, är kycklingbröst en favorit bland kroppsbyggare och fitnessentusiaster. Proteinet i kycklingbröst hjälper bevara muskel som du skjul kroppsfett. Den milda smaken av kycklingbröst innebär ett brett spektrum av förberedelser alternativ finns tillgängliga, som hjälper dig att bekämpa tristessen.

Lax

För dieters som njuta av skaldjur, är lax ett klokt val, vederbörlig delvis till dess överflöd av omega 3 fettsyror. "American Journal of Clinical Nutrition" rapporterar att försökspersoner som fick mat en daglig servering av fisk i samband med en viktminskning diet, förlorat mer i vikt än ämnen som följt en viktminskning plan utan fisk.

Färsk frukt

Cravings är en naturlig del av bantning, enligt Dr Mauro Di Pasquale, en läkare i Ontario, Kanada, vars expertis är kost och idrottsmedicin. När suget efter sötsaker hotar att spåra ur dina framsteg, uppfylla dem med färsk frukt. Naturligt socker kommer att bromsa din cravings, utan kalorier i godis eller bakelse.

Tuna påsar

Tonfisk har länge varit en stapelvara i dieters eftersom det innehåller mycket protein och lite fett. Tuna kommer vanligen i burkar, och för dessa bantare som vill äta på språng, små, enskilda servering burkar finns i många stormarknader med en dragflik öppnar för en lätt lunch förberedelse.

Brunt ris

Brunt ris är låg fetthalt och hög i de komplexa kolhydraterna du behöver för motion. Smälta långsammare än vitt ris, ger brunt ris en långsammare brinnande energikälla som kommer att hålla dig går starkt utan att lagra fett.

Kaffe

En kopp kaffe innan träningen kan göra mer än bara perk du. "Läkare och idrottsmedicin tidning" anger att koffein kan öka mängden fett bränns under träning. Utöver dess möjliga fettförbränningen effekter, koffein hjälper dig att bekämpa trötthet, producera mer effektiv träning. Kaffe kan vara en av de mest allestädes närvarande dryckerna i världen, kom ihåg att koffein är fortfarande ett läkemedel och bör konsumeras med måtta.