mynewspapers.net

Vilka linser behöver jag för Bröllopsfotografering?

Vilka linser behöver jag för Bröllopsfotografering?


Linserna i den bröllopsfotograf väska bör omfatta de flesta av de investeringar i fotoutrustning. Snabba objektiv att skjuta i svagt ljus med högsta kvalitet glas är en nödvändighet för en bröllopsfotograf. Skytten bör helst ha två kamerahus i bruk under hela ceremonin med en vidvinkel som monteras på en och ett teleobjektiv på andra kameran. Detta gör att du kan fånga alla stunderna utan att fumla för att byta objektiv som situationer varierar.

Vidvinkelobjektiv

Vidvinkel lins bör arbetshästen i din kameraväska och kommer att bli nödvändigt i varje del av dokumentera ett bröllop. Vidvinkel kan du fånga brudföljet under porträtt sessioner och handlingen av dansgolvet under mottagningen. En brännvidd av 28mm - 35mm är perfekt och linsen bör ha en bländare på f/1.8 till f / 2.8 för svagt ljus. Beroende på din skytte stil, ett zoomobjektiv i en rad av 16 mm - 40 mm också täcka det mesta av dina vidvinkel behov och ger mer flexibilitet än ett fast vidvinkelobjektiv.

Teleobjektiv

En annan avgörande lins för Bröllopsfotografen är teleobjektiv. Närbild bilder av de intima stunderna av händelsen, utan fysiskt intrång av fotografen, kan du fånga de emotionella delarna av ett bröllop. Teleobjektiv gör att du kan vara på ett avstånd från ögonblicket, ändå stilla fånga essensen av interaktionen. Detta objektiv är också absolut nödvändigt för fotografering i många kyrkor som vissa pastorer eller präster tillåter inte dig att fotografera i nära närhet till altaret. Linsen ska spänna från 70mm - 200mm och bör ha som snabbt av en bländare som du kan råd, helst 2,8 eller lägre.

Makroobjektiv

Makroobjektiv tillför en touch av detalj till ditt bröllop täckning. Bröllop detaljer som blommor, ringar, dukning och kakor, är en värdefull del av dagen att paret. Makroobjektiv kan du skjuta på mycket nära avstånd till ett objekt och fångar texturer och detaljer med större förmåga än en vanlig lins. Fokus avstånd är allmänt på ett makroobjektiv, men 100mm en bra brännvidd för en bröllopsfotograf.

Fish-eye eller specialeffekt

Lägga till en kreativ touch till din täckning med en specialeffekt lins; som en fisk-eye, tilt-shift eller Lens Baby adapter. Dessa linser snedvrida bilden på ett kreativt och unika sätt och lägga till ett speciellt skikt av kreativitet och artisteri i dina bilder. Experimentera med dessa linser innan skytte bröllop och använda dem när du är bekväm med din förståelse för snedvridning och hur det kommer att förbättra bröllop nu du fånga.