mynewspapers.net

Vilka kvalifikationer ska jag vara en kameraman?

Vilka kvalifikationer ska jag vara en kameraman?


Mordet scener, stora politiska tillkännagivanden, naturkatastrofer och viktiga sportevenemang--en kameraman alltid verkar vara i mitten av åtgärden. De bedriver en media karriär bakom linsen kan förvänta sig att sätta det i långa timmar under stressiga förhållanden och möta hård konkurrens för jobb. Om dessa fakta inte avskräcka er, överväga kvalifikationerna skall bli kameran operatören eller video journalist.

Utbildning

Du behöver en kandidatexamen för de flesta kamera operatör positioner, enligt US Bureau of Labor Statistics. Universitet och tekniska skolor undervisar blivande fotografer och kvinnor om de tekniska aspekterna av kamerautrustning och de konstnärliga tekniker behövs för att spela in videofilmer kvalitet. Att fylla en praktikplats eller ett deltidsjobb på en TV-station i college kan lägga värdefull erfarenhet för en arbetssökande återupptas

Fysiska kvalifikationer

Videokameror, stativ och andra redskap för att täcka nyheter och idrottsevenemang kan vara ganska tung. Kamera operatörer kan behöva bära dessa objekt från ett nyheter fordon till en scen som är långt bort. De måste också kunna tolerera bär en kamera på axeln under inspelningen video. Video journalister behöver bra syn och hand-öga-koordination.

Personliga egenskaper

I vissa redaktioner räknar chefer videofilmare att täcka en berättelse utan hjälp av en reporter. Av denna anledning måste kamera operatörer har en utåtriktad och vänligt uppträdande. De ska känna sig bekväma ställa frågor på en presskonferens eller genomföra en enskild intervju. God kommunikationsförmåga är viktiga under intervjuer och att säkerställa att det video skottet motsvarar reportern och chefernas förväntningar. Eftersom de interagerar med reportrar, redigerare, nyheter direktörer och andra fotografer, måste kamera operatörer vara lagspelare. De också behöver möjligheten att anpassa sig till de ofta förändrade uppdrag krävs av affärsområdet nyheter och bör kunna hantera trycket av snäva tidsfrister.

Färdigheter och förmågor

Förutom att veta hur man driva en kamera och felsöka sina tekniska problem, en TV-fotograf behöver den kreativa förmågan till frame skott väl och välja de bästa scenerna att spela in. Hon måste också veta hur du redigerar nyheter för sändning och göra dem visuellt intressanta. Vissa stationer kräver erfarenhet med viss redigeringsprogram. Arbetsgivarna i större TV-marknaderna kan se ut för videofilmare med flera års erfarenhet på mindre marknader. De kan också kräva fotografer att veta hur att driva lastbilar används för "live" sändningar från fjärrplatser.

Andra kvalifikationer

Eftersom de kör dagligen till deras uppdrag, behöver kamera operatörer ett giltigt körkort. Vissa arbetsgivare kräver också en bra färdregistreringen. Vissa stationer kräver kamera operatörer att flyga i en helikopter, så sökande måste vara fysiskt och mentalt kan arbeta i denna situation.