mynewspapers.net

Vilka kvalifikationer ska jag vara en affärsanalytiker?

Vilka kvalifikationer ska jag vara en affärsanalytiker?


En affärsanalytiker ansvarar för att identifiera behov av förändring i en organisation, undersöka effekterna av denna förändring, identifiera och dokumentera kraven så att garantera leverans. En analytiker kommer också att ansvara för att hjälpa en organisation genom förändringsprocessen. Om du vill bli en Business Analyst, är det bra att förvärva vissa formella kvalifikationer och utbildning som kommer att öka dina chanser att lyckas flytta in i det här fältet.

Certifieringsorgan

Det finns två huvudsakliga organ som erbjuder certifieringar för affärsanalytiker i Förenade kungariket, främst genom ackrediterade utbildningsanordnare. BCS, Chartered Institute for det är en ledande branschorgan för IT-proffs. Det erbjuder ett utbud av business analysis certifiering på foundation, läkare och professionella nivåer. Internationella Institutet för Business Analysis (IIBA) är en oberoende ideell branschorganisation stöd till kontinuerlig utveckling av Business analysis.

Foundation certifikat

Chartered Institute for det erbjuder Foundation Certificate i affärsanalys som är ett bra alternativ för dem med begränsade kunskaper eller erfarenhet av detta område. Det kommer att hjälpa dem som kan vilja få en hög förståelse för rollen eller funderar på att flytta in i det här fältet. Chartered Institute for det erbjuder två ytterligare certifikat på foundation-nivå, Business förändring och kommersiella medvetenhet certifikat.

Examen i business

Chartered Institute erbjuder också diplomet i Business Analysis. Detta passar bäst till nya affärsanalytiker eller de som har varit utför roll en tid men har aldrig formellt utbildade. Det är också ett bra alternativ för dem som vill bli affärsanalytiker utan första utbildningsbeviset foundation. Detta diplom hjälper en individ visar att de har kunskaper, färdigheter och förmåga att vara en effektiv affärsanalytiker.

Kontinuerlig utveckling

När du har blivit en utövare kan du fortsätta din professionella utveckling genom att genomföra några ytterligare utbildning. Chartered Institute for det erbjuder utövaren certifikat i fördelar Management och Business godtagande, affärspraxis analys, Data Management Essentials, modellera affärsprocesser och krav Engineering. International Institute of Business Analysis erbjuder två certifikat, certifiering av kompetens i Business Analysis och Certified Business analys Professional.