mynewspapers.net

Vilka kvalifikationer ska jag bli en lågstadielärare?

Vilka kvalifikationer ska jag bli en lågstadielärare?


Termen "grundskola" har en mängd olika betydelser: I Amerika, det hänvisar ofta till grundskolan, specifikt dagis till tredje klass. Enligt US Bureau of Labor Statistics, måste lärare "ha förmåga att kommunicera, inspirera tillit och förtroende, och motivera elever samt förstå elevernas utbildnings- och känslomässiga behov." Detta är förvisso sant för grundskolelärare, som arbetar med barn på en avgörande och formativ ålder. Förutom dessa personlighetsdrag, det finns andra mer tekniska kvalifikationer som krävs för en grundskola undervisning position.

Grad

En examen krävs för grundskolan undervisning positioner. Som nämnts på UniXL utbildning och karriär informationsportal, undervisa grundskolelärare en mängd olika ämnen. Kandidatexamen i grundutbildning är därför att föredra, även om vissa skolor kan acceptera lärare med examen i ämnet de föredrar att undervisa.

Praktikplats

Många kandidatexamen program inkluderar praktik i kursplanen. Praktikplatser är det inte alltid nödvändigt, men rekommenderas starkt för dem som vill bli grundskolelärare. Praktik är ett bra tillfälle för praktisk undervisningserfarenhet. Nordvästra högskolan för lärande och socialpolitik i Illinois, till exempel, erbjuder en två veckors praktikprogram dem intresserade av att följa en viss utbildning.

Lärarexamen

De flesta skolor (med undantag för vissa privata skolor) kräver en lärarexamen förutom en kandidatexamen. Längd och rigour av lärare certifieringsprogram varierar av staten. Blivande lärare kan också överväga deltar i en av de nationella certifieringsprogram erbjuds av The National Board för professionell undervisning standarder.