mynewspapers.net

Vilka kryddor är bra på bakad fläsk kotletter?Fläsk är näringsrik och mycket protein. Fläsk ger kroppen med viktiga B-vitaminer. Vissa kryddor som förbättrar smak av bakade Fläskkotletter inkluderar spiskummin, curry, rosmarin, salvia, dill, vitlök, timjan och fänkål.

Bakning

Fläsk är ett bra val av protein. konsumera en tre-ounce del ger minst halva dagliga minimikraven föreslog av U.S. avdelning av jordbruk (USDA). Att ta bort synligt fett innan matlagning ger fläskkotlett innehåll en kalori och fett jämföras med kyckling. Bakning Fläskkotletter är ett bra sätt att minska fett och kalorier, som använder kryddor för att smaksätta kött i stället för såser. Många recept föreslår bakning Fläskkotletter på 177 grader för en till en och en halv timmar, tills genomstekt.

Kryddor

Kryddor som spiskummin, cayenne peppar och paprika, används med chili gör Kryddig ugnsbakad Fläskkotletter. Bakning Fläskkotletter med en blandning av äpple skivor, vitlöksklyftor, timjan och salvia hjälper till att skapa en smakrik hösten maträtt.

Grillning

Grillning är ett hälsosamt alternativ till stekning. Medan hacka grillning, blanda din favorit kryddor med lika stora mängder vanlig vit vinäger och vatten. Ofta Pensla blandningen över kotletterna under matlagningen.