mynewspapers.net

Vilka flygbolag har Pod-Seat stolar?

Vilka flygbolag har Pod-Seat stolar?


Flygbolag som har transatlantiska och andra utökade flygningar ofta erbjuder sina passagerare möjligheten att en pod-seat stol boende. Dessa säten luta mer än typiska flygstolar, och i de flesta fall, luta en komplett 180 grader till en platt säng. Pod sätena erbjuds som ett alternativ i de flesta förstklassiga och framför sittgrupper.

Virgin Atlantic Airways

Den övre klass avsnitten av Virgin Atlantic Airways Boeing 747s erbjuder 44 flatbädd säte skida. När dessa säten är tillbakalutad fullt till 180 grader, erbjuder de passagerarna samma utrymme som en säng.

Mexicana Airlines

Mexicana Airlines Boeing 767s erbjuda 40 mini pod platser i den MexicanaElite delen; dessa säten luta, men inte helt platt. Medan de flesta pod platser annonseras att luta dig tillbaka 180 grader till en platt säng, luta dessa säten 175 grader. Passagerare kan fortfarande sparka tillbaka som i en vilstol, men de kommer inte att lägga platt som om i sängen.

Royal Brunei

Royal Brunei Boeing 767s erbjuder business class passagerare 23 SkyDreamer pod säten som luta 77 grader. De kommer inte låg horisontell att bilda en säng, men de luta mycket längre än en typisk ekonomiklass plats att erbjuda passagerarna mer komfort.

British Airways

British Airways Boeing 777s erbjuder 14 första klass passagerare flatbädd sovande skida som luta 180 grader. De erbjuder också 48 flatbädd säten för Club World resenärer att luta sig tillbaka helt till sängar också.