mynewspapers.net

Vilka flygbolag erbjuder studentrabatter?

Vilka flygbolag erbjuder studentrabatter?


Om du är en student som försöker hitta en billig flygresa till där du ska gå, kan du få en billigare flyg biljett via en student resebyrå eller ett flygbolags student rabatt program. Från och med oktober 2010 har enligt varje flygbolagets hemsida erbjudanden, endast en större flygbolag i Förenta staterna en studentrabatt på flyg biljett utan ett studiekort för rabatter eller en bokning via en student resebyrå.

American Airlines

American Airlines är 2010, det enda flygbolaget i USA som erbjuder en studentrabatt, oavsett rabatt program eller resebyrå anknytningar. American Airlines ger college studerande för närvarande i särskilda skolor, till exempel New York University, upp till 10 procent rabatt på alla flyg, inhemska eller internationella. Om du bokar en semesterpaket genom American Airlines, erbjuder de också en ytterligare 5 procent rabatt till studenter på förpackningen, från och med oktober 2010. För att få rabatt på ett American Airlines fare, måste du ange ditt namn, student ID-nummer och kollegiet du delta på gång du bokar flyg eller semester.

Student resebyråer

Om du vill få en studentrabatt på en flygning, men inte kan eller kommer inte flyga Amerikan, prova en student resebyrå. Även om student resebyråer, som STA Travel, inte utgör ett visst flygbolag, arbetar de vanligtvis med en mängd olika flygbolag att få bästa pris de kan för student resenärer. Studentrabatt på en flygning genom en student resebyrå kan variera från några dollar till ett par hundra dollar, beroende på om du planerar att resa. Student resebyråer erbjuder oftast mestadels internationella flygningar.

Student rabattkort

För rabatter på en mängd olika transportalternativ, kan ett studiekort för rabatter ge mer långsiktigt sparande för din budget. Student rabattkort, som den som erbjuds av Student fördel, har ett brett utbud av rabatter från bokhandlar att resa planer. Rabattkort Student fördel erbjuder kortinnehavare 10 procent rabatt på resor med American Airlines, £32 av kvalificerade flygresor bokade genom Orbitz, 15 procent av Amtrak tåg biljettpriser och 20 procent av Greyhound buss walk-up och online biljettpriser.