mynewspapers.net

Vilka flygbolag bära sorg priset?

Vilka flygbolag bära sorg priset?


Att förlora en nära anhörig eller familjemedlem är aldrig lätt. Det är särskilt svårt när ett dödsfall inträffar och du är långt hemifrån. Priset kan stiga på en regelbunden basis, men flygbolagen erkänna att ibland en person vill få hem eller till en destination med minimala huvudvärk. Sorg biljettpriser erbjuds därför. Det är en chans att flyga en viss sträcka på en rabatt från ordinarie priser. Villkor gäller.

Amerikansk

Amerikan erbjuder sorg biljettpriser för resor till och från destinationer. Ständigt föränderliga karaktär flygbiljetter håller Amerikan det enkelt genom att be resenärer att kalla flygbolagets 800 nummer vid bokning (1-800-433-7300) eller ytterligare information. Detta är American Airlines bokningsnummer, och biljetter kan köpas här på specialpriserna.

Kontinental

Den kontinentala webbplatsen går in i extrem detalj förklara dess sorg system. Biljettpriser diskonteras baserat på den ursprungliga tur och retur biljett. Som bevis begär flygbolaget du har namnet på den familjemedlem som dog, deras förhållande till dig, den läkare som behandlat avliden, och sjukhuset eller Begravningsbyrå. Om du inte har denna dokumentation, kan flygbolaget du köpa biljett till fullt pris och sedan skicka nödvändiga pappersarbetet för en rabatt.

United

Även om Continental och Förenade sammanslagen underhåller Förenade en separat medkänsla biljettpriser politik. Detta gäller även för människor som har släktingar eller familjemedlemmar som är allvarligt sjuka och har inte dött. Priser är 10 procent av normal priset, och de måste bokas på enat biljetten räknaren eller Uniteds reservationer nummer (1-800-UNITED-1). Några bokningsavgifter i samband med detta köp avfärdas.

Delta

Delta kräver resor att börja inom tre dagar inom USA och sju dagar för internationella resor. Politiken omfattar människor vars familjemedlemmar har dödats eller som är allvarligt sjuk, och den nödvändiga dokumentationen är samma som andra flygbolag kräver. Flygbiljetter kan inte köpas på webbplatsen Delta. De måste köpas genom Delta bokning försäljning (se resurser).