mynewspapers.net

Vilka färger ser bra ut på personer med choklad bruna ögon?

Vilka färger ser bra ut på personer med choklad bruna ögon?


Föga förvånande, brun är den vanligaste ögonfärg för oss människor. Men be flesta med bruna ögon vilka färger som bäst matchar deras ögon och chansen de inte kommer att kunna berätta. Vi spenderar tid och ansträngning på att välja kläder som matchar varandra, så varför inte välja kläder som matchar din naturliga toner – ögon ingår. Vissa färger är bättre än andra, så här är din guide till att göra det mesta av din peepers.

Jordnära

Om du bär lättare jordnära färger som beige, tan och khaki, kommer att göra dina ögon rikare och mörkare. Läder i denna färg är ett ställe att börja när försöker på olika objekt Tänk dina ögon när du kolla själv. Vit kan göra samma jobb, så en vanlig vit skjorta är en stor casual möjlighet att göra dina ögon djupa och attraktiv.

Blues

Fet blues kommer att göra dina ögon sticker ut, så experimentera med olika nyanser. Denim skjortor är mycket populär just nu så detta är ett bra ställe att börja. Smycken kan också dra nytta av djärva blues, så gå för oäkta safir pärlor (eller den äkta varan om du har råd) eller något liknande.

Djupa röda och lila

Bourgogne, maroon, plommon och andra djupa röda med lila inslag kommer förgyller dina ögon massivt och göra dem varma och inbjudande. Halsdukar och hattar med dessa färger i föra dem närmare till ditt ansikte och ögon, som kommer att förstärka effekten de har på att öka utseendet på dina ögon.

Varma gula färgtoner

Senap, brons och koppar är alla nyanser att kvinnor med bruna ögon kan har valt när det gäller deras make-up, så försök att använda dessa nyanser när det gäller att plocka kläder. Igen, guld och koppar juvelerare, särskilt runt halsen, kan göra samma jobb. Dessa kommer att både göra dina ögon ser mörkare och djupare, och lägga till rikedom och värme i dina ögon.