mynewspapers.net

Vilka färger ser bra ut när svamp målning?

Vilka färger ser bra ut när svamp målning?


När en platt, monokroma väggfärg bara brukar göra, är svamp målning ett lätt och billigt sätt att lägga till färg och textur till ett rum. Med hjälp av varierande mängder av glasyr, skapa olika typer av svampar och din favorit nyanser av färg, texturerat vägg behandlingar som perfekt passar din personlighet och inredning.

Metod

Svampen målning kräver minst två färger, men kan innehålla ett obegränsat antal färger. Applicera bas färgen jämnt och låt det torka helt innan du snyltar på ytterligare färg. Små mängder av glasyr möjliggöra mörkare, mer mättade färger, medan mer glasyr färgerna ljusare och mindre koncentrerad. Testa på en bräda eller en liten bit av canvas att avgöra rätt belopp av glasyr att blanda med färg och rätt storlek svampen att använda.

Subtila skuggning

Välja olika nyanser av samma färg för att uppnå visuella intresse utan överväldigande Rummets inredning. Måla färger två till tre nyanser apart, som grädde ihopkopplade med ljus beige, vilket skapar ett neutralt utseende med subtila visuella struktur. Tre till fyra nyanser av ljus blått eller gult, tillämpas i lager, skapar en rik bakgrund att bygga ett färgkoordinerade rum.

Djärv kontrast

Att göra ett uttalande med färg och uppmärksamma ett område i ett rum, koppla ihop två eller flera olika färger som rött och gult, eller brun, vit och blå. Beroende på avståndet mellan svamp program, färgerna blandas för att skapa ett äldre utseende, eller Visa ljusa fläckar av varje färg.

Metalliska Flair

Metalliclack, när de appliceras över färg, kan skapa en rik, mineral-liknande utseende eller lägga till skimmer och utnyttja en dramatisk belysning. Kombinera metalliska färger med liknande paint färger som grått och silver eller brown och brons. Tätt placerade svamp program skapar en fet skimmer, medan mer brett placerade applikationer en mer subtil visuellt intressantare. Om det finns ett stort fönster på rummet, svamp färg med metallic-lack på den motsatta väggen att betona det naturliga ljuset.