mynewspapers.net

Vilka färger ser bäst i ett kök med salvia gröna väggar?Köket är oftast den mest besökta rum i huset, så det måste vara bekvämt, vänligt och avkopplande. Kök väggar som har varit målade salvia grön ger en välkomnande tillägg till en room design. Som komplement till salvia gröna kök väggar, har du flera alternativ för accent färger som kommer att skapa balans och harmoni till ditt kök inredning.

Nyanser av vitt eller off-white

På grund av värmen av salvia grön, kan den användas med vita eller benvita accent färger för ett livligt kontrasterande köksdesign. Vit, äggskal, benvitt och beige är neutrala färger som bidrar till att balansera djup färg i salvia grön. Nyanser av vitt ger en stark kontrast som är ren och skarp i ett köksdesign. Vitt skåp, möbler, bruksföremål och dekorativa accenter kan erbjuda moderna överklagande i ett kök som har salvia gröna väggar.

Levande röda nyanser

På grund av mjuk, dämpad överklagandet av salvia grön, kan röd användas som en attraktiv accentfärg i ett köksdesign. Röd är levande och dramatiska, så det kan användas för att lysa upp dämpad kök väggar. Nyanser av rött inklusive burgundy, körsbär, äpple och jordgubb generellt ser bäst som accent färger. Undvik att använda röda nyanser som har rosa eller lila nyanser som kompletterande färger i ett kök med salvia gröna väggar. Dekorativa accenter, klockor, bordstabletter, gardiner, blommor, rätter och porslin i röda nyanser kan lägga drama till ett köksdesign.

Gyllene gula färger

Varma gyllene gula nyanser lägga till en känsla av glädje och energi i ett salvia grönt kök. På grund av inslag av gult i färgen salvia grön själv, gyllene gult accent färger är kompletterande och tilltalande. Välj gula nyanser som kaprifol och amber som är mjuk och dämpad att smälta med salvia grön. Undvika nyanser av gult som är för ljusa som Kanarieöarna, smörblomma och solsken gul. Gyllene juvel-tonade nyanser av gult lägga till en känsla av värme och gästfrihet i ett kök med salvia gröna väggar.