mynewspapers.net

Vilka färger gör marinblå när isbildning en kaka?

Vilka färger gör marinblå när isbildning en kaka?


När dekorera kakor, finns det tillfällen när du behöver färger som inte är lätt tillgängliga, vilket innebär att du måste blanda din egen. Detta kan vara besvärliga eftersom även lite karamellfärg kan förändra resultaten avsevärt. Marinblå är en mörk färg som det är svårt att göra utan en massa experimenterande. Olika webbplatser, kaka utsmyckning företag som levererar och professionella bagare har skilda åsikter om vilka färger blandning tillsammans för att göra navy blue. Börja med vit glasyr och experimentera med olika recept. Mängden karamellfärg lagt kan behöva fördubblas för stora partier.

Sugarcraft

Sugarcraft Inc. säljer kaka och godis leveranser. Deras experter säger du ska blanda mat färgämnen ihop innan du lägger dem i grädden. Sugarcrafts första formeln för att göra marinblå färg används Chefmaster färger: blanda en del himmelsblå med en del violett. Eller Använd Amerimist färger: blanda fem delar kungliga blues med två delar super svart och två delar violett.

Lär dig kaka utsmyckning

Lär dig kaka utsmyckning ger tutorials om bakning, dekorera och lägga till extra element till kakor. Författaren visar hur ska blanda mörka färger med framgång. Nyckeln är att ha både en gel/pasta blandad med pulver mat färg. Marinblå, lägga till royal blue gel/klistra tills en blå medium nyans uppnås. Lägga till små mängder av karamellfärg blå pulver, görs av Wilton eller Chefmaster, tills färgen är en mörk blå. Lägg bara en touch eller den minsta mängden möjliga, svart gel/klistra in. Låt den isbildning sit i 10 minuter. Om det inte är tillräckligt mörk, långsamt lägga till mer blått eller svart om det behövs.

Wilton

Wilton är en av de mest välkända företagen när det gäller att dekorera bakverk. Wilton inte bara säljer inredning produkter, men erbjuder klasser på olika aspekter av kaka utsmyckning. På dess färg isbildning diagram, Wilton blandar sin blå och svart geler att göra marinblå. Börja med en liten mängd bas färg och Lägg sedan till den sekundära färgen i små steg. Gör alltid en tillräckligt stor batch för projektet eftersom det är svårt att replikera den färg som du har skapat.

AmeriColor

AmeriCorp leverans företag säljer många unika eller svårt att hitta flytande färger som används för isbildning. Om blandning marinblå inte fungerar eller om du vill göra processen enklare, säljer AmeriColor en marinblå flytande karamellfärg. Blanda färg och låt det sitta i kylskåpet över natten, eller åtminstone i ett par timmar, så att färgen hinner mörkna. Lägg till mer mat färga om det behövs.

Buttercream recept

Ett recept på marinblå buttercream isbildning finns på ifood.tv. Receptet innebär att lägga fem droppar flytande blå färgämne till en droppe violett och en droppe svart. Lägg till dessa blandade färger i vegetabiliska förkortning och florsocker (se resurser).