mynewspapers.net

Vilka färger går med maple toner?

Vilka färger går med maple toner?


Lönn skåp färgas normalt antingen en naturlig färg, som är en lätt brunaktig tan, eller de kan färgas till en mörkare brun. Brown anses vara en neutral nyans, vilket innebär att du har flera alternativ när du väljer färger att gå med maple tonen i ditt skåp.

Andra neutrala färger

Eftersom lönn är neutral, kan du blanda andra neutrala färger med det för ett tilltalande utseende. Om maple är naturligt och som sådan har en ljus fläck, kan du blanda mörkare färger brun med det, eller använda en ljus elfenben eller smör gul. Om maple har färgats till en mörkare färg av brunt, Använd ljusare nyanser av brunt som tan eller beige och blanda i tips av elfenben att balansera färgsättning.

Svart och vitt

Svart och vitt samordna mycket väl med en naturlig, lätt lönn finish. Denna färgkombination ger rummet ett modernare utseende. Du kan också lägga till accenter av ljusa röda att liva upp paletten färg, eller hålla med bara svart och vitt för en starker utseende. Du kan också lägga till borstad krom hårdvara lönn skåp eller med svart hårdvara att avsluta utseendet på rummet.

Pastellfärger

Pastellfärger smälter väl med både ljus lönn och lönnträ som har färgats till en mörkare yta. En blå eller grön ger rummet en skarp och cool känsla. Ljusrosa kan användas, men endast om träet är målat till en naturlig färg. Pasteller fungerar bäst med landet eller stranden inredning teman i kombination med lönnträ. Du kan också blanda i skarpa vit eller ivory att bryta upp färgerna för en mer sofistikerad look för rummet.

Djärva färger

Ljusa och djärva färger som lila, röda eller blues samordnar även bra med maple toner. Du har lite mer utrymme i dessa färger, och de kan gå med ljus eller mörk lönn fläckar. Denna färgpalett används vanligtvis för modern design teman, men du kan lägga till rikare, jewel färger som smaragdgrön eller garnet röd, att ge rummet en elegant eller gammaldags utseende som dessa färger också går lönnträ.