mynewspapers.net

Vilka färger går med lönn skåp?Lönn är ett lövträd som används för att konstruera golv, bordsskivor, räcken, lister, dörrar och skåp. Det är uppskattad för sin skönhet, hållbarhet och dekorativa flexibilitet. Lönn skåp finns i varje avslut från ett naturligt ljus tillstånd att mörkt missfärgade. Lönn skåp är neutral nyans av brunt, vilket innebär att de kommer att arbeta med någon annan färg. Detta faktum befriar dig att bestämma programmet humör och design du vill ha i ett rum och att välja färger som främjar detta system. Lönn skåp kommer att blekna i bakgrunden men kommer att stödja någon palett du införa.

Häftiga färger

Coola färger är de du kan förvänta dig att se nära en cool fjällbäck. Nyanser av blått, grönt och lila anses alla vara cool. Coola färger inleda en känsla av lugn och stillhet i ett utrymme. Den färg blå har förknippats med en ökad koncentration medan nyanser av lila har visat sig stimulera del av hjärnan som är associerade med beslutsfattande. Om du vill din lönn skåp omgiven av färger som inspirera fred, ser att svala nyanser.

Varma färger

Varma färger ge energi, spänning och vitalitet till ett rum. Dessa är de färger som du associerar med solen: rött, gult och orange. Rött och orange har båda visat sig stimulera aptit medan barn som är omgivna av ljust gul tenderar att krångla mer. Ändå är var och en av dessa färger associerad med roliga, skratt och positiva upplevelser. Om du letar efter ett rum fullt av hög energi, omge din lönn skåp med en varm ton.

Traditionell inredning

Om du vill dekorera ett rum med lönn skåp med traditionell inredning, börja med att införa liknande färger, som finns bredvid varandra på färg hjul. Eftersom varje liknande färg delar en bas färg med skuggan bredvid den, tenderar färgerna att skapa enkla och harmoniska färgpaletter. Till exempel Midnattsblå och senap gul är analoga med olivgrön eftersom gröna är en produkt av blandning blått och gult tillsammans. Lax, rosa och lavendel är ett annat exempel på liknande färger, med rosa och lax dela en nyans av rött och rosa och lavendel dela färgen blå. Välj en skugga för din väggar och införa möbler och accessoarer i en av de analoga färgerna för ett traditionellt utseende.

Modern inredning

Modern inredning kan vara hoppa Startat av ihopkoppling kompletterande färger. Detta är nyanser finns mittemot varandra på färg hjulet. Till exempel är rött och grönt kompletterande liksom rost och Midnattsblå. Eftersom de har inget gemensamt när det gäller roten färger, är ihopkoppling dessa nyanser högljudda och dramatiska design uttalande. Samtida tyger trycks ofta med variationer av moderna färger som skulle stå ut i fetstil kontrast till lugna av din neutralt färgad lönn skåp.

Modern inredning

Eftersom lönn skåp är neutrala, kan du enkelt använda dem i ett rum med modern inredning. Ett sätt att uppnå en modern färgsättning är att lagret i olika nyanser av samma färg, som kallas monokromatisk inredning. Till exempel kan duva grå väggar leda till ett silvergrått tak. Tenn grå inredning kan accentuera rummet medan en stål-grå område rug förankrar den.