mynewspapers.net

Vilka färger går med ljusrosa?

Vilka färger går med ljusrosa?


Det bästa sättet att välja matchande färger är att hänvisa till en färg hjul. Klassiska färglära hjälper konstnärer och hem inredare skapa tilltalande blandningar av färg genom att välja färger som visas bredvid eller mittemot varandra på färg hjul. Rosa är en variant av rött, så färger som fungerar bra med röda generellt går fint med rosa också. Titta hemma textil och quiltning tyger för att få en uppfattning om vad professionella designers göra med rosa, och göra anteckningar i färg trender och kombinationer som tilltalar dig.

Blek neutrala

Designern Rachel Ashwell gett upphov till en hel bransch med shabby chic inredning när hon parats ihop ljus rosa med blek neutrala. Enligt Ashwell, kan du skapa den shabby chic look med urvattnad nyanser av rosa, blå och brun blandat med nyanser av vitt en elfenben. Par ljus rosa med urblekta blommor, Plädar och blek mönster att efterlikna den shabby chic look.

Tonala nyanser

Tonala nyanser delar samma grundläggande färg, men är mörkare eller ljusare versioner av nyans. Ljusrosa kommer att gå bra med någon mörk röd-baserad färg. En av anledningarna till ljus rosa och choklad brun gå så bra ihop är det bruna är en blandning av rött, som är en tonal nyans, och grönt, som är en kompletterande nyans till rosa. Leta efter red-baserade färger som aubergine och maroon för en slående kombination, eller Välj mjukare tonala versioner som fuchsia, chockrosa och lavendel.

Kompletterande färg

Välj en kompletterande färg att gå med ljusrosa. Kompletterande färger är mittemot varandra på en färg - grön är ett komplement till rött och rosa. Par blek lime med ljus rosa för ett system för söt sommar eller gå fet med en djup tall och cameo rosa ihopkoppling.