mynewspapers.net

Vilka färger går bra med royal purple?

Vilka färger går bra med royal purple?


Du kan använda royal purple när dekorera valfritt rum i ditt hus eller ens på din veranda eller däck. Nyckeln till att dekorera med royal purple är en andra färg som det fungerar bra med. Den andra färgen kan kombinera med den kungliga lila att skapa en fantasy-inspirerade design, en lugnande oas eller även en maskulin sovrum.

Rosa

Royal lila och rosa fungerar bäst när designen är en ung flickas rum. Färgerna stämmer överens för att skapa ett fantasy-liknande utrymme som skulle vara besläktad med en prinsessa kammare från en saga. Ett exempel skulle börja med en mjuk rosa som den bas lager färg på väggarna. Lägg till virvlar av royal purple freehand eller schablon en kantlinje runt rummet djupt lila färg. En mer levande nyans av Rosa tillsammans med royal purple skulle vara lämpligt för en interpolering eller tidig tonåring flicka eftersom färgerna är mer djärv.

Gula

Kombinationen av royal lila och gult är baserad på deras kompletterande positionering på färg hjul. Ihopkopplingen frammanar en feminin känsla i designen. En blekgul i hela rummet med royal purple accenter skapar en lugn känsla. Djupa gulfärgning accenting lila har en mer överväldigande känsla och kan arbeta i källare eller matsalar tillsammans med mjuka eller ljus-belysning.

Blå och gröna

Om du hittar royal lila för att vara alltför överväldigande i din design, para ihop den med en ljus grön eller blå. Dessa färger kommer att mjukna lila och är lämpliga i vardagsrum, badrum och sovrum. Kricka och lila tillsammans kommer att framkalla en natten vattenlevande känsla samtidigt som du kan använda en ljus grön och lila för att accent en uteplats eller frukost skrymsle.

Tans

För en mer maskulin känsla, använda royal purple som en accentfärg i ett tan utrymme. Lila inte övermanna tan och istället lägga till lite färg till vad som kan annars bara kallas ett "brunt rum." Royal purple kan komma i form av vaser, kuddar eller ljus för pop av färg. Undvika att lägga till en andra färg punch upp tan rummet som det kan bli störande för ögat.

Metallic

För att göra bra på namn av royal purple, para ihop färgen med guld i din dekorera. Till exempel använder royal purple i sängkläder eller sittplatser och accent med guld kuddar, kasta filtar eller gardiner. Intrycket blir av royalty och elegans. Du kan också vända valet och har royal purple läggs in i ett rum som är annars guld i färg. Samma koncept fungerar också med silver som metalliska färger pop av djup skugga av lila.