mynewspapers.net

Vilka färger går bra med brunt för ett sovrum?

Vilka färger går bra med brunt för ett sovrum?


Ditt sovrum är din helgedom, där du går att koppla av, vara ensam och sova. Det är därför lugnande färger som brunt är lämpliga och populära för sovrum inredning. Tyvärr, brun kan vara grå och deprimerande när den används på egen hand. För att lysa upp ditt sovrum, par brun med ljusare färger. Detta kommer att förhindra att ditt sovrum blir mörkt eller bara lite dyster.

Rosa

Puder rosa fungerar bra med nyanser av gråaktigt brun. Välj en färg för att vara dominerande färg och en vara accent. Använda en hel del rosa och bara en liten bit av brunt eller en hel del brunt och bara lite rosa. Accentfärg ska finnas i kuddar, gardiner och några av tillbehör på rummet, bland annat krimskrams. Puder rosa är mest lämpligt i ett rum för en kvinna, även om detta skulle också arbeta för ett par sovrum.

Baby blå

Baby blå och brun kombinera för att göra en mer maskulin kombination än rosa och brunt. Igen, plocka en färg till vara dominerande färg och en vara accentfärg. Detta är lämpligt för rummet av kvinnliga tonåring eller för ett par. Om du letar efter en andra accentfärg, överväga kräm eller olika nyanser av blått eller brunt.

Grå

Grått och brunt är en fantastisk kombination för kön eller ålder grupp--faktiskt, det fungerar mycket bra för barn eftersom det inte enkelt Visa smuts-- men vara försiktig att rummet inte blir alltför svagt eller dyster. Använda accenter grädde eller vitt spridda runt i rummet för att hålla det ljus och trevlig. Använda nyanser av gråaktigt brun i stället för varma nyanser av brunt så att brun och grå inte kommer vara i konflikt.

Varma färger

Färger som rött, guld och koppar används bäst med varma nyanser av brunt. Använd brun som dominerande färg att förhindra att rummet blir intensiv och överväldigande, eller tråkig, jordnära toner av de andra varma färgerna. Denna färgkombination fungerar bra i ett rum som får mindre dagsljus än vissa andra. Det kan vara overstimulating i ett rum med mycket dagsljus.