mynewspapers.net

Vilka färger gå tillsammans med röd för svamp målning?

Vilka färger gå tillsammans med röd för svamp målning?


Svamp är en enkel faux målning teknik används för att lägga till textur och dimension till väggar eller ge en gammal trött bit av möbler en ansiktslyftning. Svampen målning innebär ett underlack program, vanligtvis i en platt eller matt finish och ett överlack. Basen pälsen tillämpas på traditionellt sätt med en roller eller pensel. Svampen är införs för överlack och doppad i en blygsam mängd färg och klappade försiktigt på toppen av basen pälsen att skapa ett texturerat utseende. Naturliga hav svamp producerar en attraktiv slumpmässiga finish medan en syntetisk svamp ger ett mer enhetligt utseende till ditt projekt.

Röd

För att uppnå extra dimension och djup i tillämpningsprogrammet svamp färg, ändra intensiteten i röd nyans och uppnå en enhetlig faux effekt. Använda en kappa (och andra tredje om du vill ha ett tungt texturerat utseende) som är 50 procent starkare (eller mörkare) i nyans än basen pälsen. Du kan begära en olika intensitet av färg från paint experten på lokala maskinvara eller hem förbättring butik. Tillämpa den bas röd färgen på väggen, och använda den mörkare nyansen för svamp effekt. Om du använder två ytterligare nyanser, börja med ljusare av två.

Blå

Kombinera rött och blått att skapa nyanser av lila, en rik färg förknippas vanligen med kungligheter. Använda en röd grundfärg för en ljusare mer energisk finish. För en mer lugnande och diskret lila, tillämpa blått som baslacken, och använda röda för topplack. Sticka med blues och röda som är liknande i intensitet; en himmelsblå, exempelvis ser komiskt i kombination med en djupt mörkröd. Använd denna färgkombination att stimulera samtal i ett vardagsrum eller den eller skapa en romantisk tillflyktsort i sovrummet.

Gul

Undersöka färglära när arbetar med svamp målning projekt. Kombinera rött (en primär färg) med gul (en annan av de tre primära nyanserna, tillsammans med blå) för att skapa en rik och rustika faux finish. Slutresultatet kommer att bli en rik orange nyans. Använda de sanna primära nyanserna för en ljus yta. För att uppnå en mer subtil utseende, kombinera en rosig röd med en krämig gul för en mjuk färg finish. En röd och gul kombination fungerar bra i ett kök eller kontor utrymme som den producerar en energisk färgprofil.