mynewspapers.net

Vilka färger av lövträ golv att välja med gula väggar

Vilka färger av lövträ golv att välja med gula väggar


Från subtila och varm fet och modern, är gula väggar en lekfull och ljusa alternativ för inredning och design. Även gula väggar är en mångsidig alternativ för rum, är ihopkoppling gula väggar med trägolv ett utmanande designproblem. Lövträ golv färger påverkas av vilken typ av trä används såväl som färgen på fläcken eller avsluta. Rätt lövträ golv färg för din gula väggar skapar en sammanhållen interiör färgsättning som kompletterar din övergripande design estetiska.

Naturliga neutrala

Blekt gula väggar i färger som buttercream, honung och halm är lugnande, varma alternativ för landet stil hem och matchande trägolv bidrar till rustik atmosfär. Upprätthålla den lugna, neutrala rummet designen med bleka, blonda trägolv i ljusa ytskikt. Lönn och Ek golv är två av de vanligaste lövträ golv material och deras ljusa korn och blek färg är perfekt alternativ för subtila gula väggar. Vissa typer av lönn, som nordamerikanska Maple och Ek är nästan vit färg när de behandlades med en ren och naturlig finish. Målade vita gjutning på leden mellan golvet och väggen är en enkel övergång som ytterligare ljusnar utrymmet.

Rika röda

Mer mättade gula väggar är djärvare alternativ för väggfärg, och de rika färgerna är väl ihopkopplade med lika rika trägolv. Välja breda plank lövträ golv av mörkare skogen med naturliga röd eller orange undertoner. För subtila varma golv, brasilianska körsbär eller bolivianska rosenträ är orange-tonad alternativ med mild korn som kompletterar soliga väggar. Mörkare, djärvare röda, som de hittade i bubinga, Corymbia eller padouk golv, är mer sofistikerade och eleganta alternativ för trägolv. Många av de rikare röda lövträd är dyrare eftersom de är mer sällsynt än den gemensamma skogen som ek och lönn; skära ner på kostnaderna genom att välja en mer vanligt trä som behandlats med en mörkare röd fläck att skapa en liknande färgeffekt. Design en sammanhållen interiör titt med överdådiga tyger som sammet eller detaljerade broderier i stolar och gardiner.

Samtida kontraster

Moderna hem införliva färg kontraster i inredning och design; för den mest dramatiska kontrasten till fetstil gula väggar, välja trägolv i mörka, nästan svarta nyanser för en look som är modern och oväntade. Choklad färgat lövträ som wenge, mörk valnöt och mörk fux finns alternativ för mörka, rika trägolv. Exotiska träslag som Patagonien rosenträ eller Santos mahogny finns också i särskilt mörka sorter, men deras sällsynthet återspeglas i deras höga kostnader. Många lövträ golv tillverkare erbjuder även ebony fläckar för ljusare färgade woods att skära några av kostnaden för dyrare mörka träslag. Behandla windows och tyger med lika mörka tyger att bära kontrasten i resten av rummet.