mynewspapers.net

Vilka färger är populära för juni bröllop?Populära bröllop färger varierar från år till år, men hur färger väljs för varje månad kan vara konsekvent. Bestäm vilken typ av bröllop du vill, dit du vill och hur vädret kommer att vara. Titta på brudkläder tidskrifter att räkna ut vad kommer att vara populär under det kommande året, och välja färger som passar dig och säsongen.

Blomma färger

Ett sätt par kan välja sina bröllop färger är av blommorna som är i säsong på den tiden på året. Detta varierar från plats till plats men i juni några blommor som finns Baby's Breath, kallor, Riddarsporrar, Gladiolas, hortensia och Iris. Dessa blommor skulle gå bra med bröllop som har en blå, lila, lavendel eller vitt tema.

Juni tema bröllop

En populär idé när bröllopsplanering är att skapa ett tema för händelsen och med juni att vara på väg mot vår och sommar, många teman är möjliga. Teman varierar beroende på klimatet du bor i--om juni är mer en fjäder eller mer i sommar månaden-- och där du planerar att ha bröllopet. En vid poolen temat kan ha ljusa, tropiska färger med massor av blå och vita. En trädgård tema kan ha rosa och gröna. Om juni är varm och torr, kan du överväga en spanska tema med ljusa apelsiner, gröna och fuchsia.

Årliga trender

Populära bröllop färger varierar från år till år. Du kan kolla in bröllop tidningar och guider för att se vad blir populära under det kommande året, så du kan hålla koll på trenderna. Under 2010 var färgerna för våren och sommaren månader turkos, platina, coral, blekgul och fuchsia. Du behöver inte använda alla årets färger i ditt bröllop; de kan bara ge dig en guide. Att välja färger som är i-stil kan ge dig fler alternativ för klänningar, inredning och tillbehör.

Idéer från naturen

Dra färger från naturen kan bidra till att ge en jordnära, naturliga utseende till ditt bröllop. Med hjälp av säsongsartiklar är ett traditionellt sätt att organisera ett bröllop och aldrig riktigt går ur stil. För en juni bröllop, överväga element från ditt område. Vilken färg är fjärilar, fåglar och blommor? Vilken nyans av grönt är gräset? Kanske användningsområden som robin's ägg och fjädrar som en del av ditt bröllop inredning, kunde de lämpar sig bra till ett bröllop med en blå och vita tema.