mynewspapers.net

Vilka färger är lämpliga för ett indiskt bröllop?

Vilka färger är lämpliga för ett indiskt bröllop?


Indiska bröllop är genomsyrad av tradition. Därför välja indiska brudar bröllop färger utifrån de idéer som de representerar. Rött är den mest traditionella färgen på indiska bröllop. Guld och andra ljusa färger är också populära val. Oavsett om du väljer rött, guld eller andra färger för ditt bröllop, kommer att att välja ljusa färger återspegla den glada känslan viktig på indiska bröllop.

Röd

I indiska traditionen betyder färg röd renhet, glädje och fest. Indisk kultur anser röda färgen på lycka och välstånd och anser röda lockar lycka. Av dessa skäl bär indiska brudar traditionellt rött på deras bröllop. Brudar som vill för en okonventionell färgsättning välja andra ljusa färger för deras brudklänningar, men röd är gynnade färg för de flesta brudar. Använda rött på bröllopinbjudningar till festliga tonen.

Guld

Guld ger en rik komplement till röda bröllop inredning. Kombinationen av guld och rött representerar rikedom och lycka och ger en dramatisk färgsättning för bröllop verksamhet. Överväga draperingar guld och gult tyg i hela bröllop plats. Den drapering kommer att lysa utrymmet och brudens röd klänning kommer står i centrum. Typiska indiska bröllop inkluderar blommor i olika nyanser av guld samt andra ljusa färger.

Andra färger

Tona ner varma röda och guld av ditt bröllop klänning med accenter i kallare färger. Kricka blå, vit, silver och olika rosa komplettera de eldiga röda nyanser som används på andra håll i ditt bröllop färgskalor. Dessa ljusa ädelstenstoner se vacker parad med mörk hy och hår. Dekorera utrymmet med blommor i ljusa nyanser som ser bra ut med andra färger i systemet med bröllop. Ljust rosa är ett annat populärt val för klänningar och blommor. Hästskötare bära traditionellt vitt.