mynewspapers.net

Vilka färger är bäst för ett familjeporträtt?Familjeporträtt är en stor tradition. En gång om året, eller några års mellanrum, familjen blir uppklädd och besitter för ett porträtt, men massor av planering måste gå till ett porträtt innan kameralinsen är utbildad på familjen. Till exempel fotografiet skall tas inom eller utanför? Kommer familjen att utgöra nonchalant eller formellt? Det hela handlar om att vad kommer familjen slitage under sin stora dag.

Jordfärger

Jordfärger är att föredra både inomhus och utomhus fotografering skjuter. Färger i paletten jordfärger inkluderar browns, brun, grå, gröna, apelsiner, vita och några röda. Medlemmar av familjen behöver inte bära matchande toppar så länge de väljer färger i samma färg familj. Jordfärger ger en massa val och ser bra ut på någon hudfärg.

Mörka färger

Mörka färger fungerar bäst inomhus, men beroende på familjens hudton, mörka färger kan också bleka hudfärg, att alla i familjen leta som vampyrer. Mörka färger tenderar att vara bantning och kommer också direkt tittarnas ögon till ansikten i fotografi. Mörka färger fungerar bäst på familjer med äldre barn, familjer med yngre barn bör klä småbarn i ljusa färger att göra dem mer levande.

Standard svart eller vit

Standard svart eller vit är en bra väg att gå om familjen vill ha ett formellt fotografi, särskilt en med matchande kläder. De flesta alla äger antingen en svart eller vit skjorta och skjortor kan kopplas ihop med antingen khakis eller svarta byxor för en ännu mer formella ser till foto shoot. Svart är mycket bantning men vit kommer att se bra på mörkare hy.

Vad du ska undvika

Djärva mönster kan vara ett stort misstag, inte bara kan det vara svårt att matcha resten av familjen till en fet mönster, mönstret kan också vara störande i sista skottet. Undvik att bära korta kjolar eller shorts och linnen att ha allt som hud exponeras kan distrahera från ansikten. Också undvika fad och trendiga kläder för att hålla fotografiet tidlösa och undvika en pinsam situation.