mynewspapers.net

Vilka butiker säljer Galileo termometrar?Galileo termometer var först i sitt slag att bestämma luftens temperatur. Inglasad röret innehåller vatten och bubblorna är fyllda med antingen alkohol eller vatten och karamellfärg. Varje bubbla har ett annat märkord som representerar en temperatur. Bubblan som hänger i mitten är aktuell temperatur. Medan korrekt, dessa termometrar ses som dekoration objekt och finns på ett antal återförsäljare.

Internet

Internetwebbplatser erbjuder ett brett utbud av alternativ och storlekar för Galileo termometrar. Amazon, eBay, och Buy.com har stort sortiment att välja mellan. Ett antal specialbutiker också bära dem. Andra nätbutiker som hem och trädgård eller väder webbplatser har Galileo termometrar till salu.

Tegel och murbruk

Wal-Mart bär ett antal olika stilar av Galileo termometer, som finns på bolagets hemsida eller i avsnittet heminredning i Wal-Mart-butiker. Gör det bäst järnaffärer bär också Galileo termometrar som kan användas inomhus eller ut.

Tillhörande gåvor

Galileo termometrar säljs ofta tillsammans med vädret bollar. Väder bollar har vätskefyllda bollar, och när barometertrycket ändras vätskan i det lilla röret bort bollen kommer att flytta upp eller ned. Få matchande par av termometrar och väder bollar. Du kan förvänta dig betalar £18 för £29 för ett snyggt matchande set.