mynewspapers.net

Vilka är symtomen på en dålig distributör i en bil?

Vilka är symtomen på en dålig distributör i en bil?


En dålig distributör kan utlösa förödelse på din motor. Att åtgärda bilens problemet måste du först känna felsökning för att avgöra vad exakt problemet är. En dålig distributör kommer normalt att presentera en mängd symptom, som ofta kan vara igenkännlig som distributör med. Veta vad man ska titta på i förväg kan spara tid och onödiga kostnader senare.

Oförklarliga skakar

Ett klassiska kontrollampa tecken på att din distributör kommer dåliga är oförklarliga skakar när bilen är i tändningen. Detta kan variera från en vibrerande känsla till en mer uttalad skakar som kan märkas i hela fordonet. Denna skakning kan indikera att distributören inte snurrar ordentligt och därför påverkar tidpunkten och bränning process. Med felaktig distributör mössor märkas detta slags skakar ofta när bilen sitter i viloläge eller när bilen har kommit till en helt stilla medan du kör, som när du sitter vid ett rödljus eller stoppskylt.

Svårigheter att starta

Ett annat klassiskt symptom som kan verkar tyda på att din distributör kommer dåliga är svårigheten att start av fordonet. Detta är vanliga när fordonet startas i områden med låga utomhustemperaturer till följd av bristen på skydd. Burst av värme som uppstår till följd av en motor som kör med den kalla distributör gemensamma jordbrukspolitiken, som är täckt med plast, är ofta orsaka för den gemensamma jordbrukspolitiken distributör kan gå sönder under stress från värmen, och är vanligast på bilar som hålls utomhus eller i ouppvärmda garage. För att förhindra det, kontrollera distributör GJP ofta för avslöjande tecken på sprickor, och försök att hålla fordonet i en skyddad miljö där så är möjligt under perioder med kallare väder.

Högfrekventa skrikande

Ändå är en annan indikator att din distributör kommer dåliga ett högfrekventa skrikande ljud som uppstår när du startar ditt fordon. Om allt annat i bilen verkar fungera korrekt, stanna bilen och kolla under den gemensamma jordbrukspolitiken distributör. Ofta, kommer att distributör GJP bli täckt med föroreningar och fett. Dessa uppbyggnader kan ibland orsaka distributör locket att göra ett skrikande ljud som luften cirkulerar genom motorn. Om efter rengöring distributör GJP fortsätter buller, kan en helt ny distributör krävas. Detta är normalt något som måste diagnostiseras av en utbildad mekaniker som arbetar med distributörer på regelbunden basis.