mynewspapers.net

Vilka är symtomen av verbala övergrepp?

Vilka är symtomen av verbala övergrepp?


Verbal misshandel är kanske något som människor finner lätt att upptäcka, en handling som är alltför uppenbar att gå obemärkt förbi. Till skillnad från misshandel, dock finns en fin linje mellan lekfulla vanvördnad och en äkta verbala surrning. Nyckeln till att fastställa förekomsten av verbala övergrepp i ett förhållande, Platoniska eller annat, är tonen och frekvensen av de språk som doled ut.

IdentifieringNär förhör om du verbalt missbrukas av någon, är det relevant att fråga dig själv: har detta beteende började nyligen eller har det pågått? Har jag gjort något för att väcka denna person utan första att ta upp varför han eller hon agerar ut? Har jag direkt sagt att denna person att han eller hon gör mig obekväm?

Effekter

Vilka är symtomen av verbala övergrepp?


Effekterna av verbala övergrepp skadar entydigt. Det kan inte finnas skärsår och blåmärken på kroppen, vilket ofta är fallet med misshandel, den person motsätta dig förödande ditt känslomässiga psyke. Så småningom, du börjar att tro de sårande ord som han eller hon smutskastning på dig och det kommer bara göra dig mer desperat klamrar sig fast vid cancer förhållandet.

Förebyggande/lösning

Vilka är symtomen av verbala övergrepp?


Även om det är långt ifrån enkel, är det mest effektiva sättet att lösa frågan om verbala övergrepp att bryta kommunikation med den person som gör det. Om denna person verkligen alltför går caustic vara omkring och till och med så långt som att smutskasta du framför gemensamma vänner, det är absolut nödvändigt att klippa denna person ur ditt liv. Om du har uttryckt tydligt till honom eller henne som han eller hon är att kliva ut på linjen, och hans eller hennes handlingar inte ändra, bör förhållandet inte fortsätta.

Överväganden

Verbal misshandel är mycket specifikt för varje persons relation. Som nämnts innan, är varaktigheten av tiden som den verbala övergrepp har pågått mycket betydelsefullt i sitt beslut att kasta ut missbrukaren från hans eller hennes liv. Om du har verkligen gett personen en chans att förbättra, har du ingen ånger om utestänga honom eller henne.

Missuppfattningar

Vilka är symtomen av verbala övergrepp?


Med tanke på det verbala övergrepp är en mycket allvarlig sak och i nivå med att vara fysiskt misshandlade, det är också viktigt att vara säker på att du inte är alltför känslig för lite av harmlösa skämt. Vissa människor har ett mer bitande sinne för humor än andra.