mynewspapers.net

Vilka är grundläggande övervakning tekniker?

Vilka är grundläggande övervakning tekniker?


Brottsbekämpande myndigheter fånga sällan en erfaren förövare på bar gärning. Istället, de vanligtvis kommer att behöva övervaka en misstänkt verksamhet i veckor eller månader att bevisa kommissionen för ett brott. Grundläggande övervakning tekniker är avgörande för brottsundersökningar. FBI har en hel armé av agenter som är specialiserade på detta område. Polisakademin eller privat säkerhet bildning vanligtvis ger en snabb introduktion till övervakning tekniker men ingen officer kommer att göra detektiv utan betydande fältet erfarenhet.

Spårning av fordon

Förföljer en misstänkt kommer att kräva mycket arbete bakom ratten. Du måste ta reda på vem han möter och sitter med och, möjligen, som hans vänner träffas och sitta med. I det senare fallet, kommer att du arbeta på ett team av agenter övervakning. De fan oftast för att ge maximal täckning av målet. En vanlig teknik är en roterande svans, där olika fordon följer misstänkt vid olika tidpunkter så att han inte erkänner dem. En annan vanlig metod kallas "bli ledande" innebär omkörning målets fordon sedan falla tillbaka. Med införandet av GPS-system, har spårning av fordon blivit lättare, om traditionella metoder fortfarande är anställd i många fall.

Foten övervakning

Kallas även "skugga", innebär foten övervakning fysisk observation av målet utan användning av ett fordon. I storstadsområden som New York City, misstänkta inte vill eller behöver köra. Detta kan göra övervakningen mycket svårare att genomföra. Efter någon till ett fullsatt tåg erbjuder station många fler utrymningsvägar än två bilar på en motorväg. Den berömda tunnelbana scenen i sann-brottslighet thriller "The fransk anslutning" är en utmärkt typexempel på hur en erfaren kriminella kan undkomma polisen dragnet genom snabbt fotarbete.

Elektronisk övervakning

Smarta skurkar vet bättre än att prata om olaglig verksamhet i hemmet eller i sina bilar. Vanligtvis. Telefon kranar och avlyssningsutrustning producera ofta många timmar av irrelevant material men en enda yttrandets kan vara den sista pusselbiten för en anklagelse. Elektronisk övervakning omfattar teknisk expertis samt street smarts att installera enheter utan upptäckt. Men innebär det också ett bra grepp om lagen. En telefon avlyssning eller övervakning ett e-postkonto är endast tillåtna i domstolen med godkännande av en domare. Ett kontor måste tillhandahålla tillräckliga bevis för att ett brott har varit eller kommer att anslås.

Videoövervakning

Övervakningskameror finns överallt från en militär installation till din lokala närbutik. I många fall kan tejpade footage vara användbart i en brottsutredning som ett rån. Rättsmedicinska video experter ge värdefull information i hur ett brott har begåtts. Brottsbekämpning kan dessutom använda video för att övervaka misstänkta. Exempelvis om en brottsling är försiktig med fysisk svansar, kan en långväga kamera användas för att övervaka sin verksamhet. Shotgun mikrofoner kan också användas för att få ett soundtrack från avstånd så långt flera hundra fot bort.