mynewspapers.net

Vilka är fördelarna med en hastighet utbildning på cykeln?Cyklar med endast ett redskap blir allt populärare bland cykling ikonoklaster och urban cykling hipsters, men även traditionella spandex entusiaster kan förbättra deras cykelhastighet genom utbildning på en single speed cykel.

Trampa teknik

Enda hastigheter använder ett kugghjul som känns ljus på en plan väg, tvinga föraren att trampa snabbare för att få fart. En snabb kadens förbättrar trampa effektivitet genom undervisning cyklistens benen att röra sig i mjuka cirklar.

Styrka

Vilka är fördelarna med en hastighet utbildning på cykeln?


Eftersom det är omöjligt att nedväxling på en enda hastighet, är det enda alternativet när klättring en brant backe att trampa hårdare. Så småningom benmusklerna anpassa sig till lasten, bli starkare och bättre effekt.

Hastighet

Vilka är fördelarna med en hastighet utbildning på cykeln?


Eftersom kedjan inte loopa igenom växelföraren, går mindre kraft förlorad till friktion på en single speed cykel. En rakare kedja förbättrar kraftöverföring från pedalerna till hjulet, ökande hastighet.

Fasta redskap överväganden

"Fixies" eller singel-inriktad cyklar som inte tillåter utrullning, öka pedalling fördelarna med enkel hastighet utbildning eftersom ryttaren måste trampa mycket snabb när man går neråt. Eftersom ryttaren pedaler för hela träning, packa fasta redskap mer arbete i varje träningspass.

Gå tillbaka till Gears

När en ryttare återvänder till sin inriktning cykel, föra förbättrad makt och trampa mekanik från en enda hastighet över till snabbare inriktad-cykel ridning.