mynewspapers.net

Vilka är farorna med Spinning?

Vilka är farorna med Spinning?


Spinning klass är ett sätt för cyklister att komma samman i en grupp och trycker sina kroppar som de kan i en 40-minuters tidsram. Spinning hjälper till att öka uthållighet, bränna kalorier och komma i form. Mycket som någon form av motion finns det några nackdelar med att spinning cyklister måste vara medvetna om. Kunskap om farorna med spinning hjälper till att förhindra skador såsom blåmärken, drog muskler och andra hinder.

Dehydrering

Om du inte dricker tillräckligt med vatten före, under och efter klassen, kan du snabbt bli uttorkad, vilket kan orsaka muskelkramper, magbesvär och att du känner dig svimfärdig. Du kan också överhettas från uttorkning.

Sadeln sår

Gå in på spinning klasser, kan du inte inse du kan få sadeln sår längs din botten och privat område om du inte bära rätt kläder eller använda utrustningen på rätt sätt. Be din lärare att din motionscykel monteras för dig. Inte bära kläder som gäng eller är för tight, eftersom kläderna kan orsaka blåmärken och utslag från placerar.

Blåmärken

Blåmärken kan uppstå från felaktig installation av cykeln, bär kläder som inte skydda dig under klassen, och genom att av misstag trycka benet mot styret eller ram av cykeln. Stor svart och blues är inte ovanliga de första veckorna av klass medan cyklisten får används för att klassificera.

Smärta och skada

Nästa dag, kan du känna smärta på grund av intensiteten i träningen. Vissa cyklister känna intensiv smärta efter en spinning klass på grund av att vara en nybörjare i en avancerad klass, trycka till hårt eller inte använda utrustningen på rätt sätt. Om du känner obehag i promenader eller med hjälp av lemmar, boka tid med din läkare för att få kontrollerat för skador.