mynewspapers.net

Vilka är farorna med slickar kuvert?

Vilka är farorna med slickar kuvert?


Medan modern säkerhet protokoll säkerställa att farliga kemikalier hålla sig borta från tillverkning av kuvert lim, oroar för hälsan risker som slickar kuvert har monterat under de senaste åren. Hotet om terrorism kontaminering, avsaknaden av offentlig tillsyn och bekymmer om offentliga hygien har alla bidragit till en allmän förvirring över precis vad farorna med slickar kuvert är.

Latexallergi

En latex allergi påverkar ungefärligt 1 till 6 procent av USA: S medborgare och resultatet i allt från en rodnad i huden, blåsor eller illamående, Snabb puls, nässelutslag och andningssvårigheter. Latex finns i många kuvert lim och följaktligen kan utgöra ett hot mot människor med allergi. Även om hotet är oftast obetydlig med slicka av ett kuvert, personer som skickar massa utskick, skulle administrativ personal och andra som arbetar med ett stort antal postas korrespondens gynnas av en svamp applikator.

Angrepp

Även sällsynta, är det möjligt för små skadedjur att lägga ägg eller andra larver på sticky portion av ett kuvert. Detta sker som ett resultat dåliga lagringsförhållanden och ibland genom försummelse under tillverkningen. Medan skrönor som kackerlacka gelé som förekommer i kuvert lim har aldrig prövats, kan skadedjur inklusive dammkvalster ibland foder på limmet och lägger ägg där.

Kontaminering

Hot om förorening kan komma till följd av terrorism plottning, men är mycket mer sannolikt att komma från casual tanklöshet. Enligt American Society för mikrobiologi tvätta 20 procent av den amerikanska allmänheten inte sina händer efter med hjälp av övriga rum, hantering av ett husdjur eller en offentlig enhet. Om kuvert i fråga i en offentlig miljö, är risken för kontaminering genom hantering höga.

Papper nedskärningar

Farorna med slickar kuvert lim har varit blåses ut för proportioner, med många skrönor och lägerelden berättelser; samtidigt relativt lite uppmärksamhet till papper. Papperet i utkanten"slicka" av ett kuvert har varit delvis trubbiga och böjda för att göra papper nedskärningar svårt att förvärva. Fortfarande, hotet om papper skära finns och kan, i samband med föroreningar, leda till infektion och svårigheter att äta.

Industriella felbehandling

Felbehandling är en möjlighet, även om det går obemärkt förbi allmänheten. Rapporter med mop vatten för att tunna limmet har ännu varit oklar, men möjligheten att vårdslöshet av tillverkaren är alltid en fara. Felbehandling öppnar dörrarna till många andra faror inklusive angrepp och kontamination.