mynewspapers.net

Vilka är de tio mest populära kläder gåvorna för kvinnor vid jul?

Vilka är de tio mest populära kläder gåvorna för kvinnor vid jul?


När du träffar mall för att göra din julhandeln, du kommer genast att märka hyllor staplade hög med attraktiva skärmar av vackra sjalar, varma mössor, snygga tröjor och många andra typer av kläder för kvinnor. I själva verket många av de bästa val av gåvor för kvinnor hösten in i kategorin kläder, och med goda skäl--de flesta kvinnor älskar att få en ny bit av kläder eller attraktiva tillbehör. När du handlar julklappar för en kvinna, är det bäst att välja en av dessa klassiska stycken för att ge och att undvika att köpa objekt som byxor och monterade blusar såvida du inte är absolut säker på storleken kvinnan bär och stilar hon föredrar.

Scarfar

Vilka är de tio mest populära kläder gåvorna för kvinnor vid jul?


Bland de mest populära jul är gåvor för kvinnor halsdukar. Halsdukar är praktisk och mångsidig. Hon kan svepa en chunky sticka halsduk runt halsen att stänga ute kylan, eller hon kan drapera en sidenscarf över axlarna att lägga elegans till en vanlig svart klänning. Du kan knappast gå fel om du ger en kvinna en halsduk.

Hattar

Hattar, som sjalar, kan vara både användbar och attraktiv. En Stickad mössa som kommer ner över öronen är det bästa valet för att hålla varma under vintern. Men en mörk eller solid-färgad ull mössa är också ett bra val, eftersom den kombinerar värme med stil. Även om det inte skulle passa varje kvinnas smak, om du bor i ett extremt klimat och du vet kvinnan gillar utomhussporter, kan en kvalitet ski mask vara en uppskattad gåva.

Handskar

För svala klimat är en annan populär gåva val handskar. En varm par handskar att glida på hennes händer gör varje utomhus erfarenhet mer angenäm; även hålla fast en kall ratt är inte så illa med ett par bra handskar. En idé är en sticka par vantar med en hatt tillverkad av matchande garn. Fodrade skinnhandskar är en klassiker som alla kvinnor skulle uppskatta, också; se bara till att köpa en storlek som passar hennes händer (de flesta av dessa mer utrustat typer av handskar storlek från små till stora).

Stövlar

Från högklackade svart läderstövlar till tjock-sulor, isolerad spets-up stilar erbjuder stövlar ett utbud av stil och kalla-skydd möjligheter. Eftersom stövlar är en garderob beredskap för de flesta kvinnor, kan du knappast gå fel ger ett trevligt par stövlar till jul (se bara till att du inkluderar en gåva mottagit, om de inte passar helt rätt). För en kvinna som tillbringar mycket tid utanför, Välj stövlar med bra grepp i den enda och bra isoleringen; för en kvinna som arbetar i en mer formell inställning för office, överväga ett par längre klänning stövlar med ett elegant spänne på sidan.

Tröjor

Tröjor är också populära julklappar för kvinnor eftersom de är bra vinterkläder och kan enkelt utklädd eller klädd. En mörk, flödande cardigan som kommer med ett bälte till cinch runt midjan är en stor tröja stil som smickrar kvinnor i alla former och storlekar. En tröja som är tänkta att bäras över en annan tröja är praktiskt eftersom det kan användas med många outfits för att lägga ett extra lager av värme.

Luddiga strumpor

En gåva som någon kvinna är säker på att älska är ett bra par luddiga strumpor. Eftersom de flesta kvinnor kommer att bära dessa till sängen istället för att gå till jobbet eller ute på stan, kan du gå lite på den fåniga sidan med denna gåva. Luddiga strumpor finns i söt randig mönster och klara färger. Leta efter den typ som har små grepp på botten; på så sätt hon kommer att vara mindre benägna att glida när man går över trägolv i sin nya sköna strumpor.

Kläder

Vilka är de tio mest populära kläder gåvorna för kvinnor vid jul?


En lyxig morgonrock är en annan favorit julklapp till kvinnor. När du plockar ut en morgonrock, välja en som är rymlig och möjliggjorts av plushest materialet. Den idealiska morgonrock är en du kan linda runt dig själv på en kall vintermorgon och känna sig så bekväma att du behöver en kopp kaffe att hålla vaken. Tunna kläder kan göra attraktiva underkläder, men de förmodligen inte kommer att vara kvinnans favorit julklapp. Gå för den mjuka klädnad som ser ut som ett täcke eller en unsheared får.

Tofflor

Ett annat kläder objekt som faller under kategorin "comfort" (och därför är det en populär julklapp) är ett bra par tofflor. Standard kvalifikationer när du väljer ett par tofflor är storlek, sulor och material. Eftersom tofflor är mindre förlåtande än strumpor när det kommer till deras anfall, se till att vet du en kvinnas skostorlek innan du väljer ett par tofflor för henne. Välj tofflor som har bra dämpning i sulan och har grepp på botten (som med den luddiga strumpor, du inte vill att hennes torka ut på trä golv tack vare tofflor som är bara lite för glatt).

Smycken

Tillbehör kan göra underbara presenter för kvinnor och är bland de mest populära poster köpt i juletid. Innan du köper smycken, ta del av typ av smycken hon föredrar att bära. Vissa kvinnor vilja ha sina handleder prydd med armband, medan andra inte kommer att synas offentligt utan ett par örhängen. Fortfarande andra föredrar att inte bära smycken alls, eller kanske alltid bära en favorit halsband eller en ring. När du har en idé om en kvinnas smak i smycken, välja ett klassiskt stycke med en mångsidig stil. Till exempel är pärlörhängen eller en flätad sterling silver kedja två artiklar som kan bäras med många outfits och kommer att uthärda (praktiskt sett och när det gäller deras klassiska stil).

Logotypen

Även om inte varje kvinna gillar att bära överdimensionerade tröjor med universitet namn och logotyper, göra några säkert. Kring jul väljer massor av Collegestudenter en tröja för mamma med insignier deras skola. Och varför inte? Ett minne som detta är en bra kläder för en stolt förälder. Även din syster skulle nog uppskatta en bekväm hoodie i din skola färger.