mynewspapers.net

Vilka är de tecken på att en kille är intresserad?

Vilka är de tecken på att en kille är intresserad?


Det finns vissa tecken som visar om en kille är riktigt intresserad av dig och skulle vilja lära känna dig bättre. Om han kommer fram och säger det eller inte, hans beteende och kroppsspråk avger signaler som säger att han är attraherad av dig.

Han ser på dig

Han ser på dig mycket. Hans ögon kvar på din när du samtala. Det visar han verkligen koncentrerar sig på vad du säger. Också, han blickar på dig när han tänker du inte tittar. Men kom ihåg att om du inte har träffat än eller du knappt är bekant och han är en blyg typ, han kan titta bort när du fånga honom stirra dig. Om du ler på honom, kommer han att uppmuntras.

Lutande

Han lutar mot dig och mjuka upp sin hållning. Detta är ett tecken på att han blir bekväm med dig. Han ska också komma närmare och börja röra dig på armen eller tillbaka. Gör samma sak om du gillar honom. Observera dock att det finns killar som är allmänhet tillgiven och kan klappa en massa människor. En man bör boka sin särskild uppmärksamhet åt dig.

Han skrattar

Han skrattar åt dina skämt, även om ingen annan tycker de är det roligt. Han också kommer ihåg vad du säga, även de små detaljerna. Män prata brukar om sig själva mer än något annat, så när du märker att en kille är göra mindre av det och vill veta mer om dig, chansen är han verkligen är intresserad. Du kan även hitta han talar till sina vänner om dig.

Han sänker rösten

Du märker att han mjukar upp rösten och talar långsammare till dig, något han inte gör med någon annan. Detta betyder inte nödvändigtvis att han är avslappnad. I själva verket om du betalar uppmärksamhet, kan du se att han kan vara nervös omkring dig. Han kanske sitter och plockar, eftersom han inte är i kontroll. Du kan komma till hans undsättning genom att få honom att slappna av. Han kommer att uppskatta det och det kommer att hjälpa ge dig närmare.