mynewspapers.net

Vilka är de kortsiktiga effekterna av dålig personlig hygien?

Vilka är de kortsiktiga effekterna av dålig personlig hygien?


Dålig hygien kan orsaka kortsiktiga effekter som kan skada dig själv eller andra. Förstå hur att upprätthålla god hygien gör att du kan undvika problem i samband med inte ta hand om dig själv. Personliga relationer och karriär prestanda kan drabbas av effekterna på grund av dålig hygien. Även om du inte behöver gå överbord med att upprätthålla din hygien, öva dagligen duscha, tänder borsta och handtvätt kommer att gå långt för att hålla din kropp frisk.

Dålig lukt

Att välja att försumma din hygien kan få dig att ge bort en MISSHAGLIG lukt. Andra människor kan inte ha kontakt med dig på grund av hur du luktar. Ta en dusch varje dag hjälper ger dig en ren doft. När du kommer ut ur duschen, använda deodorant. Om du fortsätter att lukta illa, gäller Köln eller parfym som hjälper dig att lukta bättre.

Dålig andedräkt

En viktig aspekt av hygien ingår borstar tänderna. Enligt barnen hälsa, kan inte borsta dina tänder orsaka dålig andedräkt, ett medicinskt tillstånd som betyder, enkelt, dålig andedräkt. Det kan vara svårt att föra ett samtal med någon om din andedräkt luktar illa. Den andra personen kanske inte stå för nära dig. Borsta tänderna två gånger om dagen kan bekämpa dålig andedräkt.

Sprida bakterier

Tvätta händerna bidrar till att eliminera spridningen av bakterier, enligt familjen utbildning. Om du väljer att inte tvätta händerna, kan detta orsaka du eller någon annan att bli sjuka. Tvätta händerna efter användning av badrummet, spendera tid på en offentlig plats och innan du äter mat. Detta kommer att hålla dig borta från bakterier och minska risken för du sprida bakterier till någon annan.

Influensa

"Vetenskap dagligen" tyder på att dålig hygien kan leda till olika typer av influensa. Att få bakterier genom en sjuk person inandningsluften eller röra någons hand kan omedelbart orsaka influensa. Använd en ansiktsmask om du har att spendera tid med någon som har influensa att undvika få viruset själv.